Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4

Thread: Beta 18 Issue!

  1. #1
    Join Date
    February 2010
    Location
    @home
    Posts
    6

    Question Beta 18 Issue!

    Hello Guys from TS,

    Everytime I try to start the TS3 beta 18 x64 Server I have to remove the ts3server.sqlitedb...If I wouldn't do this the server exits immediately after its launch...
    The funny thing is that this error comes up since Beta 16....

    The log says

    2010-02-12 11:03:31.555664|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta18 [Build: 10190]
    2010-02-12 11:03:31.559570|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-02-12 11:03:31.559570|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.10
    2010-02-12 11:03:31.560546|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2010-02-12 11:03:31.574218|INFO |SQL | | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-02-12 11:03:31.576171|ERROR |DatabaseQuery | | db_exec() error: not an error
    2010-02-12 11:03:31.576171|CRITICAL|SQL | | unable to remove old log entries

    please give me a reason why this happens...I'm getting desperate because of this error...

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Please try to start your server as admin or move to another directory (example on desktop).

  3. #3
    Join Date
    February 2010
    Location
    @home
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Please try to start your server as admin or move to another directory (example on desktop).
    Doesn't work...the directory is on E: ...so it's not Windows which kills the Server

    Could you have a look for that notification message "db_exec() error: not an error" please?

  4. #4
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Please try to start your server as admin or move to another directory (example on desktop).
    I suspect you only check for error presence, not for error code (which says "DB_OK"). I saw enough of this mistakes... check it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Beta 23 Windows 7 Ultimate 64bit Issue
    By Encha in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: August 16th, 2010, 05:04 PM
  2. Beta 23 Windows 7 Ultimate 64bit Issue
    By Encha in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: August 6th, 2010, 03:13 PM
  3. tsviewer issue after update to beta 25
    By constrych9 in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: June 22nd, 2010, 03:48 PM
  4. Beta-9 serious issue
    By Polarhannes in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 27th, 2009, 07:04 PM
  5. [BUG] TS3 Beta 5 Permission Mange Tokens Issue
    By zskull89 in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: December 24th, 2009, 07:02 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •