Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    Conreason Guest
    Yeah, it's work! But do you know, what I can do, if I want a sticky-nickname?

  2. #17
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by Conreason View Post
    Yeah, it's work! But do you know, what I can do, if I want a sticky-nickname?
    Not possible and not needed, since this allows every script to use an own name.
    But just don't delete this line in the ServerQuery window, it will be remembered so you don't have to enter this line every time.

  3. #18
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    where i put this command?

  4. #19
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,144
    Into Telnet while you are connected in the ServerQuery.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #20
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4

  6. #21
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,144
    This is not the ServerQuery! You are not in Telnet!
    You are in your own system in your Terminal.

    http://forum.teamspeak.com/threads/9...ht=serverquery
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #22
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    clientupdate client_nickname=Administrator
    error id=1024 msg=invalid\sserverID

    clientupdate client_nickname=Administrator
    error id=1024 msg=invalid\sserverID

  8. #23
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,350
    That means you should read the error message.

  9. #24
    Join Date
    April 2016
    Posts
    6

    WOW, this is old

    all you need to do is set it in the factory

    $ts3 = TeamSpeak3::factory("serverquery://serveradmin:".$admin_pass."@".$admin_ip.":10011/?server_port=9987&nickname=".$admin_name);

  10. #25
    Join Date
    September 2016
    Posts
    1

    Delete IP address on serveradmin

    Hello,

    I would hide the IP address of the server admin.
    Let me explain:

    When I send a message query there in writing:
    serveradmin from ********:*****


    I would hide IP address, or change the name to the IP address be hidden

    Cordially
    ---------------------------------


    Unsupported langugae removed
    Last edited by dante696; September 22nd, 2016 at 07:02 AM. Reason: merged

  11. #26
    Join Date
    October 2016
    Posts
    2
    is this possible? I tried but is not working

  12. #27
    Join Date
    November 2016
    Posts
    2

    ServerQuery hide IP / sendtextmessage

    Hello,

    When using sendtextmessage via. ServerQuery it displayes as:
    Code:
    serveradmin from xxx.xxx.xxx.xxx:yyyyy: Test
    How do I hide this so it only displays "serveradmin" for the users?

    Thanks
    - Jonatan
    Last edited by dante696; November 3rd, 2016 at 07:39 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not possible] Change nick event on ServerQuery
    By Rui Teixeira in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: December 13th, 2014, 11:02 PM
  2. How to change "i_client_max_clones" with the ServerQuery
    By thronbein in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: July 25th, 2011, 10:01 AM
  3. [solved] Change nickname via serverquery
    By Air SeaTac in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: July 18th, 2010, 02:00 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •