Forum

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    December 2007
    Location
    California
    Posts
    10

    Team Speak Server 3

    Hi.

    I have ran TeamSpeak Server 2 for about five years now, so I would like to up grade to the new TS3 sever, and thats for Windows by the way.

    I've downloaded and got the proper license. Well anyways are there any step by step doc's ?? The only thing in the dco's folder is server quickstart, token_guide and permissiondoc. I've read through these doc's, but they are not much help. I don't even know if the TS3 server is running or not.

    Please can someone help me with this???

  2. #2
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Do a search on Youtube for TS3 server setup videos. Just to get a server up and running takes only a couple of minutes. If you want to customize it that will take a bit longer because of all the permission options.

    Browse around the forums here and you'll find all the required info to properly setup a server and adjust permissions.

  3. #3
    Join Date
    December 2007
    Location
    California
    Posts
    10
    Thanks for your help.

    I did as you sujested and checked youtube and found the help I was needing.

    I have a question if I may.

    As a said before the TS3 server is now up and running When I close this out
    http://www.fsvintageair.com/img/ts3.jpg the TS3 server closes out. Does this have to stay up to keep the TS3 server running ???

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    That is the server so if you close it the server goes down.

  5. #5
    Join Date
    December 2007
    Location
    California
    Posts
    10
    Ok, big thanks

  6. #6
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    If you didn't write down that token that was in the server window you can find it in the server log from the first run. You need it to gain admin rights over the server.

  7. #7
    Join Date
    December 2007
    Location
    California
    Posts
    10
    Roger that. I've got that part worked out and the TS3 Server is up and running I have indeed gained admin rights over the server and getting all moved in as it were. It's to bad that this other thing couldn't hidden a bit better then that

    Again thanks for the help

  8. #8
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Just minimize the window

  9. #9
    Join Date
    December 2007
    Location
    California
    Posts
    10
    One more question, if I have to rebbot or the computer is restarted, Can I just restert the TS3 server?

  10. #10
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Yeah the settings are all saved in the database file so when you restart the server it will have what you setup.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Team speak 3 server $
    By bburwell in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: March 13th, 2013, 02:54 PM
  2. How come the servers Team Speak 2 in Team Speak 3?
    By LuisPaiva in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 28th, 2009, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •