Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    99

    Solved [Fixed] sounds: mic muted & mic activated at the same time

    Client beta16 build 10309

    I've been listening to the mic activated & mic muted sounds play at rhe same time for two weeks now, and finally figured out why it's happening.

    Set a hotkey to Status Change: Toggle Microphone (Mine is ALT + Z (down))

    Then click the Mute Microphone Icon on the Menu. (to mute the mic)

    Now when you use the hotkey to toggle the microphone both sounds will play at the same time.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,012
    Thank you for your report on public server.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,012
    I can't reproduce this anymore. I set you thread as solved.
    Plese report, when that issue still appears.

  4. #4
    Join Date
    August 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by sgtrwe View Post
    Client beta16 build 10309

    I've been listening to the mic activated & mic muted sounds play at rhe same time for two weeks now, and finally figured out why it's happening.

    Set a hotkey to Status Change: Toggle Microphone (Mine is ALT + Z (down))

    Then click the Mute Microphone Icon on the Menu. (to mute the mic)

    Now when you use the hotkey to toggle the microphone both sounds will play at the same time.
    I had this problem also when i first started to use ts3, but for me it wasnt a bug or anything like that.
    It was just that I was on more than one ts3 server at the same time and on one of em I was muted and the other I was not.
    So when using the microphone mute/unmute toggle it just mutes me on one of em and unmutes me on the other.
    Hence hearing the sounds at the same time.

    Maybe you are doing the same thing?

    //devereux

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: March 15th, 2014, 07:46 PM
  2. [Fixed Beta20] TS3 still makes noises when muted
    By Spaldo in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 29
    Last Post: April 16th, 2010, 05:28 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: February 27th, 2010, 09:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •