Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    February 2010
    Location
    england
    Posts
    1

    Exclamation teamspeak 3 sound problem

    When i connect to teamspeak 3 this morning it asked me to install a patch (i did), and when i connected to a server my sound when people spoke was seriously messed up.

    Everyother device works such as xfire, steam, ventrilo and i can play music fine appart from teamspeak 3,



    all of my motherboard drivers are all up to date and i am convinced this to do with the latest patch

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands / Helmond
    Posts
    18

  3. #3
    Join Date
    February 2010
    Location
    UK
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Helmonder View Post
    sorry but how is this helping him?

    i have the same problem where i can hear other people fine but when i transmit my own voice they are reciving it and saying it sounds almost robotic

    ive currently sent an e-mail off to team speak on how to resolve this matter
    if i get a responce i will be sure to post the solution here

    ..not just asking whet the problem is and then not helping at all

    Zel

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sound problem with teamspeak 3
    By d02d02 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: March 1st, 2014, 12:10 AM
  2. Teamspeak sound lag problem.
    By IhaveProblem in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 22nd, 2012, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •