Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    March 2010
    Location
    Portland, Or
    Posts
    1

    Exclamation Frequent Crashing

    The setup wizard crashes every time i try the voice test. Especially when i'm already connected to a server.

    After about 5 minutes of talking push to talk and/or voice activation breaks.

    I have to restart teamspeak frequently to get out of crashes. In which i get a "too many clones already connected" error when i try to reconnect which makes no sense since i'm not connected. i think the problem is caused by the crash in which the server doesn't eject the broken client fast enough. It always takes about 30 seconds to a minute to reconnect after a crash.

    i'm running Ubuntu 9.10 and the server i'm connected to was an ubuntu server. The person i was talking to was running the windows client and complained about a lot of distortion.

    Any advice would be great. I'm not sure if its just bugs in the beta version or if i need some special configurations.

    I'm really happy it runs on linux. If you could hammer out the bugs that would be great. Also can the voice activation and push talk option be put in a different location than the unreliable setup wizard

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    289
    http://forum.teamspeak.com/showpost....3&postcount=21

    Please remember the problems mentioned there.

    Solving this problem is described in the following thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=49202

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Frequent disconnection
    By Duckie in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: August 1st, 2013, 12:27 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: December 28th, 2012, 08:22 AM
  3. keep crashing
    By Terminator in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: May 21st, 2010, 09:31 AM
  4. it keeps crashing.
    By Tattlefox in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: May 5th, 2010, 10:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •