Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    October 2009
    Location
    USA
    Posts
    19

    [Solved] How to copy Groups?

    1. How can I copy a group so I can from there.

    2. How can I use template groups?

    3. How to show the full description of a "power", if I give it to them, I want to know they should have it.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    1. Not yet built in.

    2. You cant use the Template Groups.. Google the Word Template..

    3. On the right Side of the Filter is an Field you can click on..
    Don't know the Word in English.. (Can't change the Language of Client yet).
    On this you see all Rights that a Group have.

  3. #3
    Join Date
    October 2009
    Location
    USA
    Posts
    19
    Thanks, That helped

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Secret Base in Arctic Region
    Posts
    1,671
    Template Groups are automatically "used" when creating a new server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [solved] Copy all settings/groups from SID 1 to SID 2?
    By Coldgas in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: September 14th, 2010, 01:58 PM
  2. [No Bug] Copy Groups (Client beta-25)
    By Jordi in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: August 10th, 2010, 12:15 PM
  3. [solved] Copy server groups
    By -Striker- in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: August 7th, 2010, 01:16 PM
  4. Replies: 17
    Last Post: March 1st, 2010, 11:15 AM
  5. suggestion: copy function for permission groups
    By BuffBot in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 9
    Last Post: February 17th, 2010, 07:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •