Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    March 2010
    Location
    Niedersachen GER
    Posts
    4

    [Solved] My Server didn't start after ip changing

    Hi,
    I've changed the ip of my server, now my server won't start anymore

    The log shows:

    Code:
       1.
          2010-03-04 14:37:46.624768|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta17 [Build: 10115]
       2.
          2010-03-04 14:37:46.663413|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
       3.
          2010-03-04 14:37:46.663983|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.21
       4.
          2010-03-04 14:37:46.684395|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
       5.
          2010-03-04 14:37:46.888668|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
       6.
          2010-03-04 14:38:06.937535|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Der Name oder der Dienst ist nicht bekannt) 0
       7.
          2010-03-04 14:38:06.982220|CRITICAL|              |   | TS3ANetwork::IPFamilyToAf SHOULD NOT REACH THIS
    What's the problem? What can I do?

    greetz
    Dirk

  2. #2
    Join Date
    October 2004
    Location
    California
    Posts
    12
    Same problem here too... no ideas yet..

  3. #3
    Join Date
    March 2010
    Location
    Niedersachen GER
    Posts
    4
    ~ Push ~

    Please teamspeak, help .....
    wanna use ts 3 again .......

  4. #4
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Delete your INI file.

  5. #5
    Join Date
    March 2010
    Location
    Niedersachen GER
    Posts
    4
    Problem stands on

  6. #6
    Join Date
    October 2004
    Location
    California
    Posts
    12
    I have been down for 4 days now.. still the same problem, no one here seems to know anything.

  7. #7
    Join Date
    October 2004
    Location
    California
    Posts
    12
    If you get the above error... it is because your DNS Name servers are configured wrong on your server. You either do not have your set up or you are pointed to the wrong or no DNS servers to resolve to.
    Last edited by Psybertech; March 9th, 2010 at 05:30 AM.

  8. #8
    Join Date
    March 2010
    Location
    Niedersachen GER
    Posts
    4
    Thank you.
    Thats it

    But the error message isn't very helpfully.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Can't start the server, chmod: changing permissions of...
    By Sydael in forum Linux
    Replies: 4
    Last Post: April 23rd, 2012, 03:40 PM
  2. Teamspeak Server didnīt start after Upgrade Debian 6.0
    By hudson-hawk in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 10
    Last Post: November 13th, 2011, 04:34 PM
  3. [solved] ts3-server does not start with RUNAS
    By BrAiNee in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: July 18th, 2010, 05:45 PM
  4. [Solved] Changing Virtual Server password
    By ReiserFS in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: March 26th, 2010, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •