Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    76
    Some Problems

    2010-03-09 19:59:39.986750|DEVELOP | | | TS3ANetwork::Connect failed error: 10060
    2010-03-09 19:59:39.986750|ERROR |Accounting | | Unable to connect to accounting server
    2010-03-09 19:59:39.986750|ERROR |ServerLibPriv | | Server() error while starting servermanager, error: unable to connect to accounting server
    Last edited by BlackMoon; March 9th, 2010 at 09:00 PM. Reason: More Info

  2. #32
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by gevatter View Post
    @ RedSc0rpi0n:

    your withelist works.....the ipīs stand in the linux log you have postet....or see i somethink wrong?
    yes the ip's are in the log, but my webserver get banned for 600 secs with beta19.. downgrade to beta18 and it works

    i have no answer why it doesn't work with beta19

  3. #33
    Join Date
    August 2008
    Location
    German
    Posts
    77
    Hello,

    this time there is no database update?
    So just reinsetzen only the new files?

    greating
    RavLau

  4. #34
    Join Date
    August 2009
    Location
    Across the street
    Posts
    216
    Same problem, basically, as BlackMoon has...

    Code:
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta19 [Build: 10406], Windows
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.10
    2010-03-09 20:31:03.162941|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2010-03-09 20:31:03.182942|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-03-09 20:31:24.325151|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 10060
    2010-03-09 20:31:24.325151|ERROR   |Accounting    |   | Unable to connect to accounting server
    2010-03-09 20:31:24.326152|ERROR   |ServerLibPriv |   | Server() error while starting servermanager, error: unable to connect to accounting server
    What I did was download the latest client, install it. I then stopped the server, made backups of the important files and updated the server. It ran fun when I restarted it with Beta 19... until I rebooted (Windows update asked me to). Now that is what I am getting.

    This log is generated the second a client attempts to connect to the server.

    So, try to log in, client cannot connect and then server simply crashes.

  5. #35
    Join Date
    August 2009
    Location
    Across the street
    Posts
    216
    Same problem, basically, as BlackMoon has...

    Code:
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta19 [Build: 10406], Windows
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-03-09 20:31:03.161941|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.10
    2010-03-09 20:31:03.162941|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2010-03-09 20:31:03.182942|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-03-09 20:31:24.325151|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 10060
    2010-03-09 20:31:24.325151|ERROR   |Accounting    |   | Unable to connect to accounting server
    2010-03-09 20:31:24.326152|ERROR   |ServerLibPriv |   | Server() error while starting servermanager, error: unable to connect to accounting server
    What I did was download the latest client, install it. I then stopped the server, made backups of the important files and updated the server. It ran fun when I restarted it with Beta 19... until I rebooted (Windows update asked me to). Now that is what I am getting.

    This log is generated the second a client attempts to connect to the server.

    So, try to log in, client cannot connect and then server simply crashes.

  6. #36
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Had same Problems here the last half hour. No connection to accounting server.
    But since a few minutes it works fine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Fixed?] Virtual Server with Teamspeak
    By isust in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 10
    Last Post: October 30th, 2010, 03:38 PM
  2. [Solved] Server Bookmark Icon - Windows Beta19 32-bit
    By samx6633 in forum Permission System
    Replies: 4
    Last Post: March 11th, 2010, 12:51 PM
  3. Upgrade Beta19 to Beta20 + mysql
    By omajgat in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: March 11th, 2010, 05:33 AM
  4. TSVIEWER+NPL license problems with beta19
    By g4sman in forum Server Support
    Replies: 12
    Last Post: March 9th, 2010, 03:42 PM
  5. accounting.teamspeak.com fixed to 62.146.63.84?
    By fuzznet in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 23rd, 2009, 05:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •