Forum

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029

    [BUG] Channel Icons displayed on multiple channels

    Server Beta 19
    Client Beta 17

    When setting a custom Channel Icon to a specific Channel everything seems to be fine at first.
    But once you reconnect to the server that Icon you choosed for one channel is now beeing displayed on multiple channels.
    If you check the Channel permissions of the channel where the same Icon is displayed there is no Permission i_icon_id set on that channel so you cannot remove the Icon.

    Once you removed the Icon from the Channel you gave the Icon to and reconnect the Icon is gone from the other channels that wrongly had it aswell.

    It doesn't seem to happen with every Icon and / or on every Channel and the amount of channels that have the icon varies aswell...
    Last edited by SilentStorm; March 9th, 2010 at 11:22 PM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    England
    Posts
    33
    same happend to mine, i had to add a channel icon to each one and then remove it for it to not show one.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,409
    Is this reproducable with server beta 20?

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,363
    It could be your "Best Voice"-Icon of your Skin.

    Check the gfx Path.

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    England
    Posts
    33
    Well i restarted my server after changing the size of the channel_description field in the database and noticed that one of the channels is now using the icon that was set for my Links channel, this is with beta20.

    See attached filed

    I checked the serverquery and the i_icon_id has not been set for sure on Lobby 2.

    Links Channel Perm: "permid=16503 permvalue=-314213004 permnegated=0 permskip=0"

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    England
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Darkspirit View Post
    No, I don't think so. These bugs don't appear on my server.
    My database is from server-beta-19.
    Then how do you explain my screenshot?

  7. #7
    Join Date
    January 2010
    Location
    England
    Posts
    33
    Another Screenshot.

    This is on Beta20. I basically set the Left For Dead 2 channel an icon and then rejoined the teamspeak and it did the following: See attached file

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Is this reproducable with server beta 20?
    I will test this again with the same server on Beta 20 tomorrow and will let you know.

  9. #9
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    nope it appears to be fixed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Delete Channel Admin for user from multiple channels
    By pompex in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: September 16th, 2013, 07:03 AM
  2. [Resolved] Multiple channel icons
    By TCG-Smith in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: January 24th, 2011, 03:04 PM
  3. Channel icons sometimes set on unwanted channels
    By Stefan1200 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: March 16th, 2010, 04:21 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: January 19th, 2010, 09:27 PM
  5. Channel Admin/Operator - Multiple Channels?
    By markgm5 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2009, 05:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •