Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    April 2010
    Location
    Paris
    Posts
    3

    "Use Token" Button Grey

    Hello everybody,

    I've got some troubles with TS3.

    When I go into my TS3 server, the grey button "Use Token" is grey (I'm connected on my server) and so I can't copy/paste my token...

    Do you know why ?

    Please help me thanks

  2. #2
    Join Date
    December 2007
    Posts
    238
    what is about b_virtualserver_token_use? is it set to yes?

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    Paris
    Posts
    3
    It says "No permissions to display list"

  4. #4
    Join Date
    April 2010
    Location
    Paris
    Posts
    3
    Anyone know please ? I'm so disappointed ;(

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Texas
    Posts
    745
    i would start over if i were you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 10:39 AM
  2. Token input error, "Duplicate Entry".
    By nbtc971 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: November 3rd, 2011, 08:40 AM
  3. Server Admin. / "Token" .. delineation. (?)
    By richard583 in forum macOS
    Replies: 0
    Last Post: April 17th, 2010, 02:28 PM
  4. [Solved] Grey Use Token button
    By Mouha in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: March 11th, 2010, 11:15 PM
  5. Token problem: "database empty result set"
    By MatrimVidz in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: January 3rd, 2010, 09:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •