Forum

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 109
  1. #31
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Berlin
    Posts
    10
    hi,

    the setting will NOT be saved here

  2. #32
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Broesel01 View Post
    hi,

    the setting will NOT be saved here
    I hope will be, but no update yet after 1 month

  3. #33
    Join Date
    January 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    49

    ma

    man your a life saver i been tryin to get this to work on windows7 and the defalt one with ts3 does not work for me all. Just need to do the timmer when it turns back up and your set for the perfect plugin. and maybe i have another idea for you. have it change your info for whats playing kudos for you and thanks again

  4. #34
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    I´ll release a new version next week

  5. #35
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by kasp3r View Post
    I´ll release a new version next week
    It's a great news. Cheers !!! Thx

  6. #36
    Join Date
    December 2009
    Location
    Berlin
    Posts
    40
    Beautiful! Thanks for your work :-)

  7. #37
    Join Date
    April 2009
    Location
    Dayton OH
    Posts
    6
    I'm finding that the plugin will drop WinAmp down to the desired set level but it never comes back up. I'm using Win Server x64 2008

    V/R
    B-K

  8. #38
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    24
    hi @ all !!

    I´ll release a new version next week

    this hears itself everything so funtz this also hopes so to !!! well: )

    THX4Work

    E.O.L. BioHaZaRD

  9. #39
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    Update: Plugin will now save the settings.

    @Bad_Karma:
    Does it never come back up right from the start or just sometimes?

  10. #40
    Join Date
    May 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Thx for saving the settings, but when you click on Abort ("Abbrechen") or on the X the settings change to 100% and 3%.

    Win Vista 32bit

  11. #41
    Join Date
    March 2010
    Location
    Leipzig - Germany
    Posts
    10
    hey!
    first thx 4 the update!

    but there is a bug i try to discribe: if i save the "lower vol" settings on 3& its set on next start of TS3 to 2% - next start 1% etc...

    using the 64bit version!

    PS: good work so far!
    PPS: sry 4 my bad english

  12. #42
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    @Moa Yenrai
    Hmm okay, that´s something i didn´t try
    I´ll fix it.

    @apfelqoo
    Thanks for the information, it will be fixed in the next update (2-3 days I think).

  13. #43
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Bis gestern funktionierte das Plugin aber nach dem Update vom TS3 Clienten wird das Plugin nicht mehr aufgeführt. Und die eingebaute Funktion ist Defekt Immernoch.

    Könnte man das nochmal Überprüfen Bitte.

    Danke

  14. #44
    Join Date
    June 2010
    Location
    Datteln
    Posts
    1
    Yeha... after the Update the Plugin doesn't show up in the Menu
    Could you fix that little problem ?

    thanks4all


    Balvor

  15. #45
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Berlin
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Balvor View Post
    Yeha... after the Update the Plugin doesn't show up in the Menu
    Could you fix that little problem ?

    thanks4all


    Balvor
    same here

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server outdated
    By Mavolio in forum iOS
    Replies: 1
    Last Post: January 13th, 2013, 01:46 PM
  2. Outdated Server
    By Xadamxox in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: November 6th, 2012, 09:04 PM
  3. Can someone update Winamp4TS3
    By himaro in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: September 13th, 2011, 10:36 AM
  4. [Resolved] Server outdated
    By minos14 in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: June 16th, 2011, 10:45 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •