Forum

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 109
  1. #1
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46

    [Outdated!!] Winamp4Ts3

    Somebody asked me to open my own thread concerning my plugin Winamp4Ts3.
    So here we go.

    What is Winamp4Ts3?
    Winamp4Ts3 is a small plugin for the Teamspeak3-Client. It controls the volume of winamp when somebody is speaking in Teamspeak.
    - reduces the volume when you or somebody else is speaking in winamp or whispers with you.
    - resets the volume of winamp back to 100% of its previous value when no one is speaking.

    How to use?
    Simply download the archive linked below and copy the winamp4ts3.dll in your plugin folder in the Teamspeak3-Client directory. Afterwards, start the teamspeak client and activate the plugin.
    For configuration, hit the config button. Choose your max. and min. volume. If you want to save the settings, start Ts3 as admin on Win7 and Vista.
    -> Enjoy.

    Download:
    Please visit the official addons-page for download locations.

    Update
    - plugin detects now at the start the current volume of winamp and uses this value for the reset when nobody is speaking.
    - plugin is now available for x64 systems (thanks @ apfelqoo for testing it on a x64 system!)
    - configuration window is now available for x86 and x64 version
    - settings will be saved now

    To-Do
    - adjustable time for fade in/out
    greetz,
    kasp3r
    Last edited by kasp3r; October 2nd, 2011 at 01:29 PM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    24
    cool, the plugin ... Unfortunately I have to wait for the x64 version there is: (

    thx BioHaZaRD

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by BioH4ZaRD View Post
    cool, the plugin ... Unfortunately I have to wait for the x64 version there is: (

    thx BioHaZaRD
    Im still working on it, just found an user testing it for me on a x64 system.

  4. #4
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Nice Plugin works fine form me.

    One little suggestion is it possible to set the Volume to be Mutet.
    With an Slider ?

    Sorry for my Bad English.

    Thanks

  5. #5
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Unitec View Post
    Nice Plugin works fine form me.

    One little suggestion is it possible to set the Volume to be Mutet.
    With an Slider ?

    Sorry for my Bad English.

    Thanks
    Im going to implement a configuration window for the plugin to set the amount of volume for the max and min value by one or two sliders.
    Maybe tonight

  6. #6
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    The plugin is now available for x64 systems, thanks @ apfelqoo for testing it!
    Im going to release a version with configuration options as soon as possible.

  7. #7
    Join Date
    March 2010
    Location
    Leipzig - Germany
    Posts
    10
    ive got to thank you 4 an working Winamp Addon! Since the first open beta Version its not working - and now we can enjoy music and Winamp at the same time! This is great!

    PS.: sry 4 my bad english

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    24
    iss fett , @ works ) "on Windows7 x64"

    Thank you very much ...

    E.O.L. BioHaZaRD

  9. #9
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    working perfectly on win7 x64
    2 things you really should add:
    - "settings"-window to set volumes a) when sb. speaks b) normal
    - option to add a button into ts3-toolbar (where "mute mic" etc is), this button toggles your plugin on/off

  10. #10
    Join Date
    April 2008
    Location
    Far away
    Posts
    5
    Godlike !

    I love you !
    Thanks :d

  11. #11
    Join Date
    April 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by kasp3r View Post
    The plugin is now available for x64 systems, thanks @ apfelqoo for testing it!
    Im going to release a version with configuration options as soon as possible.
    Can't wait! Works great so far!

  12. #12
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER
    Posts
    4
    Great to hear somebody takes care about that functionality, but unfortunately this one ins't working for me as well as the bundled plugin.
    I'm on Vista 64, copied the file into the plugin folder, but the plugin just isn't shown to me at 'settings->plugins'
    The folder should be the right one, just moved the bundled plugins to somewhere else - can't see them now, too.

    I was on beta 17, did't work there, so I switched to beta 20, same issue

  13. #13
    Join Date
    March 2010
    Location
    Leipzig - Germany
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by theun View Post
    Great to hear somebody takes care about that functionality, but unfortunately this one ins't working for me as well as the bundled plugin.
    I'm on Vista 64, copied the file into the plugin folder, but the plugin just isn't shown to me at 'settings->plugins'
    The folder should be the right one, just moved the bundled plugins to somewhere else - can't see them now, too.

    I was on beta 17, did't work there, so I switched to beta 20, same issue
    Please try to rename the File into the Archive. Then it shoult be work.

  14. #14
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER
    Posts
    4
    Well, rename to what? Tried some names, even though I can't imagine how this could help.
    Still same issue^^

  15. #15
    Join Date
    April 2010
    Location
    GER - Hamburg
    Posts
    46
    Did you use the 64bit download?
    The described issue occurs when you are using the 32bit version on a 64bit system.
    If you are still having problems, ill take a closer look on it.

    edit: new release for 32bit (look @ updates in the first post)
    Last edited by kasp3r; April 18th, 2010 at 05:10 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server outdated
    By Mavolio in forum iOS
    Replies: 1
    Last Post: January 13th, 2013, 02:46 PM
  2. Outdated Server
    By Xadamxox in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: November 6th, 2012, 10:04 PM
  3. Can someone update Winamp4TS3
    By himaro in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: September 13th, 2011, 11:36 AM
  4. [Resolved] Server outdated
    By minos14 in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: June 16th, 2011, 11:45 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •