Forum

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Join Date
    September 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    18

    [Fixed Beta21] Client beta20 G19&G15 bug

    Hi!

    Wehen someone is speaking i dont see where speak on the display.
    Wenn someone start speaking or sometime random i see the name for 1-2 second.

    Sorry for bad english

    I use 64 bit version of TS and Win 7 Ultimate!

    lg
    Reinhard

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    91
    can't check for myself right now, but something similar seems to happen with the TSNotifier - plugin(http://forum.teamspeak.com/showthrea...654#post235654).

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    England UK
    Posts
    2

    G15 and TS3

    The last update for Teamspeak 3 seems to have broken the plugin for G15 keyboards.

    When users speak on voice, their names will not always show up, sometimese it won't show up at all.

    Was working fine before.

    Using Vista 32bit SP2.

  4. #4
    Join Date
    September 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    18
    Same problem at G19!
    I have postet this yesterday!

    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=53588

    lg

  5. #5
    Join Date
    September 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    18
    Hope this will be fixed at the next version!

    lg

  6. #6
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    I got the same bug in a little plugin of mine.
    It seems that the Lua function
    Code:
    ts3.getClientVariableAsString(serverConnectionHandlerID, ClientID,  ts3defs.ClientProperties.CLIENT_FLAG_TALKING)
    do not work correctly. It only returns the current Talking State for the User who is running the Teamspeak Client, but for all other Users logged in it just returns STATUS_NOT_TALKING.

  7. #7
    Join Date
    September 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by Waigie View Post
    I got the same bug in a little plugin of mine.
    It seems that the Lua function
    Code:
    ts3.getClientVariableAsString(serverConnectionHandlerID, ClientID,  ts3defs.ClientProperties.CLIENT_FLAG_TALKING)
    do not work correctly. It only returns the current Talking State for the User who is running the Teamspeak Client, but for all other Users logged in it just returns STATUS_NOT_TALKING.
    Thank you for this info!
    I think we can only wait that the puplisher fix this, correct?

    lg
    Reinhard

  8. #8
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Well i just can speak about lua scripts. Because i never used the C/C++ Plugin Interface.
    If you have access to the source code you can build a workaround because the onTalkStatusChangeEvent is called correct, so you can store the talk status of all players (players in channel) in a global array and use this for your plugins.
    I'm busy writing a new version of my plugin, if i will succeed in writing a workaround I'll post my code.

  9. #9
    Join Date
    September 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    18
    Hi!

    No, i know nothing about programming.

    I hope this will be fixed in the next release

    lg
    reinhard

  10. #10
    Join Date
    April 2010
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    2
    After the last update I'm having this issue on my G15. Fix incoming I hope?

  11. #11
    Join Date
    April 2010
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    2
    Same here with G15 on Vista 64.

  12. #12
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    the same here with G19 on Windows 7 64Bit

    Hope they fix it very fast


    greets

  13. #13
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    20
    Same on G19 and Win7 32bit

  14. #14
    Join Date
    April 2010
    Location
    philadelphia
    Posts
    2
    Same problem started as soon as I updated TS3 today.

    G15 Win7 32bit

  15. #15
    Join Date
    April 2010
    Location
    philadelphia
    Posts
    2
    Same problem as well

    started today with latest update

    G15 Win7 32 bit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Fixed with Beta22] [Bug] Client beta21 G19&G15 bug
    By Jaegermeist0r in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 23
    Last Post: June 7th, 2010, 03:05 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: June 1st, 2010, 08:04 PM
  3. Replies: 20
    Last Post: April 23rd, 2010, 11:29 AM
  4. [Fixed Beta20] TS3 still makes noises when muted
    By Spaldo in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 29
    Last Post: April 16th, 2010, 06:28 AM
  5. Replies: 22
    Last Post: February 27th, 2010, 10:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •