Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    April 2010
    Location
    Copehagen
    Posts
    3

    Question Failed to connect to server with self-hosting

    So i set up my new server this day, did everything i was told - Open ports 9987 and 30033 or something, go my IP and shit.

    So when i try without the local host thing, or other people try to connect with my info. It aint working. Keeps going: "Failed to connect to server"

    So what to do?

    Windows 7 32-bit

    Note: Even tried to disable firewall, not a single thing happend

  2. #2
    Join Date
    April 2010
    Location
    Copehagen
    Posts
    3
    Never mind i fixed it Just had to change from a Dynamic to a statistic IP

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    Finland
    Posts
    8
    I'm sorry that I'm posting to this old topic. But I seem to have the same problem so could you explain a bit what did you do?!

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    I'm guessing he had a different IP address assigned to his computer each time he connected to his router. He went into his router and told it to assign the same IP every time he connects to it.

  5. #5
    Join Date
    April 2010
    Location
    Copehagen
    Posts
    3
    Well thats true, but it dident work out anyway.
    Only thought it did cause a friend of mine using my network could connect.

  6. #6
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    If the server is on the same computer your client is on try using 127.0.0.0 as your IP. If the server is on a different computer on your LAN you need to use the LAN IP of that computer.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 11:06 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 11:09 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 05:20 AM
  4. Replies: 11
    Last Post: January 16th, 2013, 02:53 PM
  5. [Solved] Failed to connect to server i am hosting
    By niikk in forum Server Support
    Replies: 6
    Last Post: April 20th, 2010, 07:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •