Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    April 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    1

    Thumbs down TS3 Server failed to start...

    Hello people

    i'm new to use TS3 Server... and TS3 Client... but if i start my server 1 time... it go good... and i close it and will start it up agen... it will not start agen?... can anny help me? (Sorry my english not so good :/)

    it only say
    "
    TeamSpeak Server 3.0.0-beta22 [Build: 10723]
    (c)TeamSpeak Systems GmbH

    Logging to file started (no console logging on Windows)
    "
    and not more...

  2. #2
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    That's all it should say. Can you connect to it once you start it?

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    6
    I have the same problem. I make a virtual server and I can log into it using my LAN. I even got another person to connect to it using my WAN. Then, after I take the server down or log off for whatever reason, I try to connect to the server again and I get "Failed to connect to server."

    This has happened two times. After the first time, I uninstalled all my TS3 server files, reinstalled them and made another. I got into it, had another person log onto it, took it down and again, I cannot get back onto it.

    Any ideas?
    Last edited by AFireInAsa; April 20th, 2010 at 03:36 AM.

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    @AFireInAsa
    Please stop double posting... You already have a thread on your topic open and I have answered you there.

  5. #5
    Join Date
    April 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    6
    I actually posted on this one first, then made the topic to relate specifically to my problem (logs and whatnot).

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Minidkz
    Please read the server log, maybe this solevs your problem.
    Maybe it crashs or server is already running or license can't be read from accounting server.

    There are a lot of reasons, but we only can imagine whats going on without informations.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error on server start "bind failed"
    By Magnetto in forum Server Support
    Replies: 11
    Last Post: November 1st, 2016, 10:16 AM
  2. [Resolved] Server bind() failed: 99 at start up
    By ddvince in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 7
    Last Post: February 19th, 2016, 02:45 PM
  3. Failed to Start TS3 (Too many slots)
    By castro202 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: November 25th, 2014, 08:58 PM
  4. failed to start server after updating
    By shib0 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: June 3rd, 2010, 10:49 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: May 15th, 2010, 04:45 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •