Forum

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 136
  1. #46
    Join Date
    January 2010
    Location
    US
    Posts
    133
    When reference the latest DLL, my app just hangs there on load.

    No errors, no nothing in output, error windows, etc. Just hangs. I tried redownloading it, but get the same issue.

    If I revert back to the old DLL I was using, it works again. I have no idea what could be wrong. =)

  2. #47
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Trekkan View Post
    When reference the latest DLL, my app just hangs there on load.

    No errors, no nothing in output, error windows, etc. Just hangs. I tried redownloading it, but get the same issue.

    If I revert back to the old DLL I was using, it works again. I have no idea what could be wrong. =)

    I have the same problem

  3. #48
    Join Date
    December 2009
    Posts
    244
    What sync do you use ?
    Sync or Async ?

  4. #49
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    36
    i use sync

  5. #50
    Join Date
    December 2009
    Posts
    244
    Hmm I can't help you then.
    I'm using Sync too without any problems (for now only getting infos and editing the server(s))

  6. #51
    Join Date
    January 2010
    Location
    US
    Posts
    133
    I'm using Sync.

    I'm also using VS2010 if that matters at all. Not using any other libraries other than the defaults.

  7. #52
    Join Date
    December 2009
    Posts
    244
    I'm using VS C# Express but don't think that the problem is linked to it...
    Could it be that you still have bad references in your project ?

  8. #53
    Join Date
    January 2010
    Location
    US
    Posts
    133
    Quote Originally Posted by TotoIsBack View Post
    I'm using VS C# Express but don't think that the problem is linked to it...
    Could it be that you still have bad references in your project ?
    Possibly... I can't find any though, so not sure where else to look.

  9. #54
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    29
    The library is open source, so why don't you just grab the code, compile it and step into the assembly with the debugger? It would be a lot easier to locate the error if we know where to search for it. I can't help you here because I can't reproduce your error

  10. #55
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    118
    Hey guys, sorry for the delay. I'm currently on the move to my new house. Will have time to help you on monday. Stay tuned.

    SCO

  11. #56
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Trekkan View Post
    When reference the latest DLL, my app just hangs there on load.

    No errors, no nothing in output, error windows, etc. Just hangs. I tried redownloading it, but get the same issue.

    If I revert back to the old DLL I was using, it works again. I have no idea what could be wrong. =)

    the no error app hangs only occur if the server version TS3 <beta 29, with
    Server beta 29 does the lib

  12. #57
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    118
    Ok, so no prob?!?! As the lib is intended for beta 29. For Versions below please use the correct version.

    P.S. I know the reason for the hang is because of the logic added for the new greeting. When using a version pre beta 29 where the greeting is shorter, the logic will wait until greeting is fully received - which will never happen. Will change the logic later to be aware of this but when the correct version of the lib is used against the correct server version there wont be any problems.

  13. #58
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    118

    New Version 0.29.24.0

    I've created a small maintenance release. You can download it here:
    http://ts3querylib.codeplex.com/releases/view/54586

    Changes:
    - Changed greeting check to detect wrong greetings earlier.
    - Added check to SyncTcpDispatcher whether the client received a ban message after connect.
    - Added some tracing

    Please report bugs and feel free to criticize me
    SCO

  14. #59
    Join Date
    January 2010
    Location
    US
    Posts
    133
    Sorry, didn't realize that there was a version specific thing with this. However, the changes you made in the latest library fixed the problem for me. Thank you!

  15. #60
    Join Date
    October 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13
    I need some help with the events. I just can't get it to work :/

    This is what I try right now:

    Code:
    //to register notifications
    queryrunner.RegisterForNotifications(ServerNotifyRegisterEvent.TextServer);
    queryrunner.Notifications.ServerMessageReceived += Notifications_ServerMessageReceived;
    
    //the void that should be used when the event happens
    void Notifications_ServerMessageReceived(object sender, MessageReceivedEventArgs e)
            {
                label2.Text = "message received";
            }
    But it just doesn't work like that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Similar Threads

  1. [WIP] JTS3ServerQuery - Java Server Query Library
    By Stefan1200 in forum Tools / Web Based
    Replies: 78
    Last Post: November 20th, 2016, 12:29 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: May 21st, 2013, 02:10 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: January 3rd, 2010, 02:26 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •