Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 97 of 100 FirstFirst ... 47879596979899 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 1498
  1. #1441
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    I'm facing a problem with php.
    I have index.php and create.php.
    It has the form in the index, and when it is sent, it goes the information for the create.
    But I'm using a linux server, and I think there's a problem.
    Because at the time of sending from index to create, it is failing.

    I installed apache2, and php7.0. is a vps server.

    Do I have to open a door or something?

    Edit: I got, was a problem with php packages
    Last edited by Bryan9898; January 11th, 2018 at 02:53 PM.

  2. #1442
    Join Date
    January 2018
    Posts
    1

    Getting other users on channel on which a user is

    Hello, I'm a bit stuck...
    I'm tying to get an array of other users of a channel that a specified user is on...

  3. #1443
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    I wonder if there is any method for adding members to a specific group.

    Only all Ts members, new members coming in, members who have already participated.

    Record type.

  4. #1444
    Join Date
    February 2014
    Posts
    293
    Quote Originally Posted by Skilx View Post
    Hello, I'm a bit stuck...
    I'm tying to get an array of other users of a channel that a specified user is on...

    Let me understand, you want to grab the channel that a user is and show who else is in that channel?

    Quote Originally Posted by Bryan9898 View Post
    I wonder if there is any method for adding members to a specific group.

    Only all Ts members, new members coming in, members who have already participated.

    Record type.
    Yes you can add people to a specific group. I don't understand what you mean by the rest though, elaborate so I can give you an accurate example code.

  5. #1445
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Patrick1164 View Post
    Let me understand, you want to grab the channel that a user is and show who else is in that channel?



    Yes you can add people to a specific group. I don't understand what you mean by the rest though, elaborate so I can give you an accurate example code.
    I'll try to explain better.

    When a new user enters teamspeak, he enters a temporary group. (Guest).

    I would like to automatically add this user to the registered group.

    Without being necessary to have to do this manually, you know?

  6. #1446
    Join Date
    February 2014
    Posts
    293
    Quote Originally Posted by Bryan9898 View Post
    I'll try to explain better.

    When a new user enters teamspeak, he enters a temporary group. (Guest).

    I would like to automatically add this user to the registered group.

    Without being necessary to have to do this manually, you know?

    This should do the sort of thing you want.



    PHP Code:
    try {
      foreach(
    $ts3_VirtualServer->clientList() as $Info)
      {
        if(
    $Info["client_type"]) continue;
          
    $DBID $Info['client_database_id'];

            
    #Change me to your group ID, i.e. 123
        
    $AddGroup "123";

            
    #Check if user already has group $AddGroup if does, continue checking other clients.
        
    $ServerGroups explode(","$Info['client_servergroups']);

        foreach (
    $ServerGroups as $user => $user_id) {
          if (
    in_array($user_id$AddGroup)) {
            Continue();
          } 
       }    

        
    #Try to add user to group, if not catch error and continue script.
        
    try{
          
    $ts3_VirtualServer->serverGroupClientAdd($AddGroup$DBID);
        }  catch (
    TeamSpeak3_Exception $e)   {  }
        
      }


  7. #1447
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Patrick1164 View Post
    This should do the sort of thing you want.



    PHP Code:
    try {
      foreach(
    $ts3_VirtualServer->clientList() as $Info)
      {
        if(
    $Info["client_type"]) continue;
          
    $DBID $Info['client_database_id'];

            
    #Change me to your group ID, i.e. 123
        
    $AddGroup "123";

            
    #Check if user already has group $AddGroup if does, continue checking other clients.
        
    $ServerGroups explode(","$Info['client_servergroups']);

        foreach (
    $ServerGroups as $user => $user_id) {
          if (
    in_array($user_id$AddGroup)) {
            Continue();
          } 
       }    

        
    #Try to add user to group, if not catch error and continue script.
        
    try{
          
    $ts3_VirtualServer->serverGroupClientAdd($AddGroup$DBID);
        }  catch (
    TeamSpeak3_Exception $e)   {  }
        
      }

    But how do I get him online?
    How do I get it on the server? Because he does not work as a form, he needs to check it out himself.

    How do I do?

    Edit: Error on line 15 ')'
    Last edited by Bryan9898; January 12th, 2018 at 04:57 PM.

  8. #1448
    Join Date
    February 2014
    Posts
    293
    Quote Originally Posted by Bryan9898 View Post
    But how do I get him online?
    How do I get it on the server? Because he does not work as a form, he needs to check it out himself.

    How do I do?

    Edit: Error on line 15 ')'

    Sorry, that doesn't make any sense.

    You'll need to explain in more detail.

    What do you have on line 15?

  9. #1449
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Patrick1164 View Post
    Sorry, that doesn't make any sense.

    You'll need to explain in more detail.

    What do you have on line 15?
    I did it, thank you!

    But I have a problem. I am using a VPS, with Apache server and PHP7.
    So I do not know if it's a port problem that I should open in VPS, or something like that.
    But it is not recognizing the client, in many of my codes, it checks if the IP of the site is the same as TeamSpeak, but I think it is not able to verify the IP of the site.

    Then he can not perform the tasks. Do you know how to solve this problem?

  10. #1450
    Join Date
    February 2014
    Posts
    293
    Quote Originally Posted by Bryan9898 View Post
    I did it, thank you!

    But I have a problem. I am using a VPS, with Apache server and PHP7.
    So I do not know if it's a port problem that I should open in VPS, or something like that.
    But it is not recognizing the client, in many of my codes, it checks if the IP of the site is the same as TeamSpeak, but I think it is not able to verify the IP of the site.

    Then he can not perform the tasks. Do you know how to solve this problem?

    I'm sorry it still doesn't make sense.

    Do you mean you're trying to check the client's IP address?

  11. #1451
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Patrick1164 View Post
    I'm sorry it still doesn't make sense.

    Do you mean you're trying to check the client's IP address?
    Sorry for the horrible translation, I'm using google translator because I do not know English fluently.

    What I'm trying to say is that I have a method of creating rooms.
    Then, BOT logs on to the server, creates the rooms and moves the user to the channel and places the channel administrator.

    But it is not running all the functions. It logs on to the server, creates the room, but is not moving the user or giving the channel administrator.

    But the problem is not in the php codes, because I used the same code, in a different hosting.

    That means it's a problem on the current machine.

    It is probably not recognizing the client's external IP.

    You got it?

  12. #1452
    Join Date
    February 2014
    Posts
    293
    Quote Originally Posted by Bryan9898 View Post
    Sorry for the horrible translation, I'm using google translator because I do not know English fluently.

    What I'm trying to say is that I have a method of creating rooms.
    Then, BOT logs on to the server, creates the rooms and moves the user to the channel and places the channel administrator.

    But it is not running all the functions. It logs on to the server, creates the room, but is not moving the user or giving the channel administrator.

    But the problem is not in the php codes, because I used the same code, in a different hosting.

    That means it's a problem on the current machine.

    It is probably not recognizing the client's external IP.

    You got it?
    Why would the problem be that it's not moving/giving them channel admin? Are you using some kind of IP Auth checking? Or just moving? I need to see your code to understand really.

  13. #1453
    Join Date
    January 2018
    Posts
    1
    Hi Guys,

    Is possible to create a Privilege Key of a Channel Group? I know that the server is possible, but I not sure for the channel.

    Thanks in advance.

  14. #1454
    Join Date
    March 2011
    Location
    Russia
    Posts
    24
    robert_bur,
    PHP Code:
    $ts3_VirtualServer->channelGroupGetById('number_group')->privilegeKeyCreate(channel_id'Token Auto - Desc'); 
    Last edited by qeekus; January 15th, 2018 at 04:05 PM.

  15. #1455
    Join Date
    March 2015
    Posts
    56
    @ScP

    Was there any progress in terms of the number of commands per second that can be executed before being sanctioned?
    I remember that you could not send more than 3 commands every 3 seconds, too limited.

    It's a pity, PHP is very powerful but the restrictions are many.

    I think it should be the same as the clientquery, if you have a group that has the necessary permissions to be able to send all the commands that you want.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PHP Framework
    By Multivit4min in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2015, 11:28 AM
  2. PHP Framework
    By phil998 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: February 25th, 2015, 06:27 PM
  3. TS3 PHP Framework Visualizations
    By Ronin Design in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: February 22nd, 2015, 05:04 AM
  4. Extraction using the Framework
    By HarryMW in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2012, 07:04 PM
  5. Teamspeak, PHP Framework?
    By mario2027 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 21st, 2010, 09:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •