Forum

Page 9 of 100 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1498
  1. #121
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    How can i access the client node parameter "client_country" ?
    $clientNode["client_country"] allways returns NULL in version 1.0.35b

    btw. i think you've an an error in 1.35b in your TeamSpeak3.php line 278ff you've wrote

    Code:
    /* flag to hide ServerQuery clients */
    if($uri->getFragment() == "no_query_clients")
    {
      $node->setExcludeQueryClients(TRUE);
    }
    elseif($uri->hasQueryVar("no_query_clients"))
    {
      $node->setUseOfflineAsVirtual($uri->getQueryVar("no_query_clients") ? TRUE : FALSE);
    }
    did you mean ?

    Code:
    /* flag to hide ServerQuery clients */
    if($uri->getFragment() == "no_query_clients")
    {
      $node->setExcludeQueryClients(TRUE);
    }
    elseif($uri->hasQueryVar("no_query_clients"))
    {
      $node->setExcludeQueryClients($uri->getQueryVar("no_query_clients") ? TRUE : FALSE);
    }

  2. #122
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Good catch. Fixed with 1.1.0-dev...

  3. #123
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Nice one.

    Will check it out later today.

    edit: or more eactly, when you're done wit 1.1.0-beta .

  4. #124
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    I can send you a preview version of the libs if you'd like to test the new version asap. As I already stated I'm currently working on the new example apps. I've attached an early screenshot of the webinterface after ~2.5 hours of development...

    Please note that all example applications will not be full featured as they're only examples. So don't expect me to include a 1337 h4x0r app with the new examples. The webinterface will be able to manage virtual servers (start, stop, create, modify, delete and export) and show the logs of your server instance. That's all.


  5. #125
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Check your mail. I think neither me or the project I am working on is suited to be any help to you.

    But thanks anyway

  6. #126
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,361
    I like the Look of this WebInterface.

  7. #127
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    Hey Scp How can i decode chars like "" or "•" from Teamspeak3_Helper_String ?
    neither base64_decode nor utf8_decode seems to work.

  8. #128
    Join Date
    October 2010
    Location
    spain
    Posts
    17
    Hi:
    How about some zend framework support?, im trying to use your ts3 classes but i get a :
    My code:

    $test = new TeamSpeak3_TeamSpeak3();
    $ts3_ServerInstance = $test::factory("serverquery://user[email protected]ort/?nickname=Hello");


    My error:

    Application error
    Exception information:

    Message: adapter 'serverquery' does not exist


    Its probably a conflict with Zend framework since class its already loaded

  9. #129
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by gnugeek View Post
    Hi:
    How about some zend framework support?, im trying to use your ts3 classes but i get a :
    My code:

    $test = new TeamSpeak3_TeamSpeak3();
    $ts3_ServerInstance = $test::factory("serverquery://user[email protected]ort/?nickname=Hello");


    My error:

    Application error
    Exception information:

    Message: adapter 'serverquery' does not exist


    Its probably a conflict with Zend framework since class its already loaded
    $test = new TeamSpeak3_TeamSpeak3();
    $ts3_ServerInstance = $test->factory("serverquery://user:[email protected]:Port/?nickname=Hello");

  10. #130
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by Teris Cooper View Post
    $test = new TeamSpeak3_TeamSpeak3();
    $ts3_ServerInstance = $test->factory("serverquery://user:[email protected]:Port/?nickname=Hello");
    You're both wrong. There is no class called TeamSpeak3_TeamSpeak3 and factory() is a static method. So the correct code would be:

    PHP Code:
    $ts3_ServerInstance TeamSpeak3::factory("serverquery://user:[email protected]:port/?nickname=Hello"); 
    The framework is 100% compatible with the Zend Framework.

  11. #131
    Join Date
    October 2010
    Location
    spain
    Posts
    17
    I have the class in library/Teamspeak3/Teamspeak3.php

    Since im autoloading classes thats why i have to write Teamspeak3_Teamspeak3 to refer to Teamspeak3/Teamspeak3.php file

    $test = new TeamSpeak3_TeamSpeak3();

    test is just an instance of the class.

    I also renamed the main class to:

    class TeamSpeak3_TeamSpeak3

    to make autoload work

    Btw calling

    $ts3_ServerInstance = TeamSpeak3_Teamspeak3::factory("serverquery://user[email protected]ort/?nickname=Hello");

    Still gives me same error

    Im sure im doing something wrong

  12. #132
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    I understand what you're trying to do but thats still nonsense. If you rename the class you break its functionality. The framework comes with its own autoload implementation and you should use it. This is what I usually do in my bootstrapper files:

    PHP Code:
    /* overwrite default include paths */
    set_include_path(PATH_TO_YOUR_LIBS PATH_SEPARATOR get_include_path());

    /* load Zend Framework files */
    require_once("Zend/Exception.php");
    require_once(
    "Zend/Loader/Autoloader.php");

    /* load third party libs */
    require_once("TeamSpeak3/TeamSpeak3.php");

    /* enable Zend_Loader_Autoloader */
    Zend_Loader_Autoloader::getInstance()->setFallbackAutoloader(TRUE); 

  13. #133
    Join Date
    October 2010
    Location
    spain
    Posts
    17
    Adding:

    /* load third party libs */
    require_once("TeamSpeak3/TeamSpeak3.php");

    To my bootstrap made the trick. Thx a lot!

    My Bootstrap:


    class Bootstrap extends Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap
    {
    protected function _initAutoload()
    {



    $moduleLoader = new Zend_Application_Module_Autoloader(array(
    'namespace' => '',
    'basePath' => APPLICATION_PATH));
    $autoLoader = Zend_Loader_Autoloader::getInstance();
    $autoLoader->setFallbackAutoloader(true);
    /* load third party libs */
    require_once("TeamSpeak3/TeamSpeak3.php");
    return $moduleLoader;

    }
    protected function _initAppAutoload()
    {
    $autoloader = new Zend_Application_Module_Autoloader(array(
    'namespace' => 'App',
    'basePath' => dirname(__FILE__),
    ));
    return $autoloader;

    }

  14. #134
    Join Date
    October 2010
    Location
    -
    Posts
    2
    I have the following problem:
    If the Server traffic is higher than 2.00 GB my script always returns 2.00 GB.
    PHP Code:
    foreach($ts3_ServerInstance->getInfo(TRUE,TRUE) as $ident => $value)
    {
       if(
    $ident == "connection_bytes_sent_total")
      {
          
    $gesendet $value;
       }
    }
    .......
    echo 
    "Traffic out: ".$gesendet
    With getInfo(TRUE,FALSE) var_dump($gesendet) returns int(2147483647).
    It's the same with
    PHP Code:
    $info $server->getInfo(true,false);
    var_dump($info["connection_bytes_sent_total"]); // int(2147483647) 

  15. #135
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by michixxx93 View Post
    If the Server traffic is higher than 2.00 GB my script always returns 2.00 GB.
    I've already discovered this issue on 32-bit systems and fixed it with 1.1.0-dev. Here's the TeamSpeak3_Helper_String class that resolves the issue:

    http://pastebin.planetteamspeak.com/...n.php?show=375

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PHP Framework
    By Multivit4min in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2015, 12:28 PM
  2. PHP Framework
    By phil998 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: February 25th, 2015, 07:27 PM
  3. TS3 PHP Framework Visualizations
    By Ronin Design in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: February 22nd, 2015, 06:04 AM
  4. Extraction using the Framework
    By HarryMW in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2012, 08:04 PM
  5. Teamspeak, PHP Framework?
    By mario2027 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 21st, 2010, 10:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •