Forum

Page 11 of 100 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 1498
  1. #151
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    62
    You Edit the config.php in Exemples.
    Save that
    uploade all via FTP on yout webspace und well done!

  2. #152
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Actually, you don't need to edit any config file to use the TeamSpeak Web Control Panel example app, but you need to modify several path variables to make it work on its own. I've attached a stand-alone version of the TeamSpeak Web Control Panel example app including the latest TS3 PHP Framework release.

    Last edited by ScP; December 8th, 2010 at 09:26 PM.

  3. #153
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    ok i will test it

    What are the differences between http://www.planetteamspeak.com/component/option, com_docman / task, doc_details / Itemid, 69/gid, 105 /
    and your Webinterface?
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 10:13 AM.

  4. #154
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    All features of the TeamSpeak Web Control Panel example app are the same. The only difference is that the archive I've attached contains a stand-alone version while the other one is wrapped into the TS3 PHP Framework example pages.

  5. #155
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    Do I need to integrate this with a database mysql or on sqllite this can work?

    There is no data available for your request.
    ERROR 1281: database empty result set
    connection to server 'x.x.x.x:10015' lost
    2010-12-12 21:17:30.922506|ERROR |Query | | sendErrorAndCloseConnection called with an invalid socketID:9
    2010-12-12 21:18:11.076596|ERROR |Query | | onRemoveConnection called with an invalid clientSocketID: 9
    2010-12-12 21:18:27.744803|ERROR |Query | | sendErrorAndCloseConnection called with an invalid socketID:10

    hmm ?

    and after tests ...


    |Accounting | | virtualserver started too many times in a certain time period
    Whats going on ?
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 10:13 AM.

  6. #156
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    It doesn't matter which database backend you're using for TeamSpeak 3.

    Code:
    There is no data available for your request.
    ERROR 1281: database empty result set
    This simply means that there is no data available on the server. In the example app this error occurs when you're trying to load a list of tokens on a virtual server where no tokens are created.

    Code:
    |Accounting     |   | virtualserver started too many times in a  certain time period
    If you start/stop a virtual server too often, the TeamSpeak accounting server will block incoming requests from your server due to a possible flooding attempt. You need to wait for ~10 minutes before this error disappears.

    The other error messages can be ignored as they will be removed with the next server release.

  7. #157
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    1. How can I generate a token through the panel and a manager?
    2. Can I add a different user than the ServerAdmin through the panel,
    to have access to the panel manager ?

  8. #158
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by rufi86 View Post
    1. How can I generate a token through the panel and a manager?
    Have you tried clicking the "Create" link?

    Quote Originally Posted by rufi86 View Post
    2. Can I add a different user than the ServerAdmin through the panel, to have access to the panel manager ?
    Not possible, since not supported by the TS3 server software yet.

  9. #159
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    i cant see nothing about "create token"

  10. #160
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by rufi86 View Post
    i cant see nothing about "create token"
    Well... The "Create" link is clearly visible so maybe there's something wrong with your eyes. But if you "cant see nothing" everything should be fine...


  11. #161
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18

  12. #162
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    How about selecting a virtual server from the list first?

  13. #163
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by ScP View Post
    How about selecting a virtual server from the list first?
    here you go

    http://img576.imageshack.us/i/53092568.jpg/

  14. #164
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by rufi86 View Post
    Let's do this step by step:

    1. Login
    2. Click "Virtual Server Management"
    3. Click "Select" on a virtual server of your choice
    4. Click "Privilege Key List"
    5. Click "Create"


  15. #165
    Join Date
    February 2007
    Location
    Poland
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by ScP View Post
    Let's do this step by step:

    1. Login
    2. Click "Virtual Server Management"
    3. Click "Select" on a virtual server of your choice
    4. Click "Privilege Key List"
    5. Click "Create"


    When im clicking SELECT ...

    FATAL ERROR 0

    [TCP.php:118] connection to server '188.165.35.210:10015' lost
    #0 /home/uu/public_html/lol/lib/TeamSpeak3/Adapter/ServerQuery.php(134): TeamSpeak3_Transport_TCP->readLine()
    #1 /home/uu/public_html/lol/lib/TeamSpeak3/Node/Abstract.php(72): TeamSpeak3_Adapter_ServerQuery->request('use sid=3 -virt...')
    #2 /home/uu/public_html/lol/lib/TeamSpeak3/Node/Abstract.php(96): TeamSpeak3_Node_Abstract->request('use sid=3 -virt...')
    #3 /home/uu/public_html/lol/lib/TeamSpeak3/Node/Host.php(134): TeamSpeak3_Node_Abstract->execute('use', Array)
    #4 [internal function]: TeamSpeak3_Node_Host->serverSelect('3')
    #5 /home/uu/public_html/lol/lib/TeamSpeak3/Node/Host.php(862): call_user_func_array(Array, Array)
    #6 [internal function]: TeamSpeak3_Node_Host->__wakeup()
    #7 /home/uu/public_html/lol/lib/module.class.php(144): unserialize('O:20:"TeamSpeak...')
    #8 /home/uu/public_html/lol/lib/module.class.php(76): TS3WA_Module->getTS3Connection()
    #9 /home/uu/public_html/lol/lib/application.class.php(202): TS3WA_Module->__construct(Object(TS3WA_Application))
    #10 /home/uu/public_html/lol/inc/bootstrapper.inc.php(51): TS3WA_Application->run()
    #11 /home/u/public_html/lol/index.php(34): require_once('/home/uu/public...')
    #12 {main}

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. PHP Framework
    By Multivit4min in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2015, 12:28 PM
  2. PHP Framework
    By phil998 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: February 25th, 2015, 07:27 PM
  3. TS3 PHP Framework Visualizations
    By Ronin Design in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: February 22nd, 2015, 06:04 AM
  4. Extraction using the Framework
    By HarryMW in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2012, 08:04 PM
  5. Teamspeak, PHP Framework?
    By mario2027 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 21st, 2010, 10:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •