Forum

Page 83 of 100 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1496
  1. #1231
    Join Date
    April 2014
    Posts
    37

    IconUpload

    Hello,

    i offer my Clients a Icon Upload for their Channel, its already working but the one problem i currently have is that i get the Error Code 2050 > Icon already exists

    My Question now is what is the best way to find the already existing Icon on the Server and use this instead? Is there a way to get the Icon Id or convert the File contents to a Icon ID so i am able to find the already uploaded Icon?

  2. #1232
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,350
    The official algorithm to create an icon file name from its content is CRC32 (like the one in ZIP and PNG). This is not enforced and there is software that doesn't care about this fact.

  3. #1233
    Join Date
    January 2013
    Location
    Switzerland
    Posts
    14

    TS3-Framework Send text to server

    Hello

    I got this code, but it doesnt work, does anyone see an error ?

    PHP Code:
    <?php    
        
    require_once('../ts3framework/libraries/TeamSpeak3/TeamSpeak3.php');
    $server = array( 
            
    "tsip" => "XXXXXX",
            
    "tsport" => "XXXXXX",
            
    "ts_query_admin" => "XXXXX",
            
    "ts_query_password" => "XXXXXX",
            
    "ts_query_port" => "XXXXXX",
            
    "ts_query_user_nick" => "XXXXXX" // Der Name des Query Admins ( Für messages z.b bei Kick )
        
    );
        try {
            
    TeamSpeak3::init();
            
    $ts3_VirtualServer TeamSpeak3::factory("serverquery://".$server["ts_query_admin"].":".$server["ts_query_password"]."@".$server["tsip"].":".$server["ts_query_port"]."/?server_port=".$server["tsport"]."&nickname=".$server["ts_query_user_nick"]."");
    {
        
    $this->execute("sendtextmessage", array("msg" => $msg"target" => $this->getId(), "targetmode" => TeamSpeak3::TEXTMSG_SERVER));
      }
        } catch(
    Exception $e) {
            echo 
    "Fehler!<br/>ErrorID: <b>"$e->getCode() ."</b>; Error Message: <b>"$e->getMessage() ."</b>;";
        }
    ?>
    https://docs.planetteamspeak.com/ts3...7d971de382528f

    Greetings
    Remo

  4. #1234
    Join Date
    April 2014
    Posts
    37
    First of all "$this" does not exist in your script you need to use
    $this->execute("sendtextmessage", array("msg" => $msg, "target" => $this->getId(), "targetmode" => TeamSpeak3::TEXTMSG_SERVER));

    $ts3_VirtualServer is what you should use instead

    Second the Link to the docs...

    In the Header it says already TeamSpeak3_Node_Server::message ($msg)
    This is the Function you linked
    since you defined "$ts3_VirtualServer" as TeamSpeak3_Node_Server you would only need to

    So you just use:
    $ts3_VirtualServer->message($msg);
    to broadcast your message to the Server!

    As far as I know there is no need for the Line "TeamSpeak3::init();"

  5. #1235
    Join Date
    February 2016
    Posts
    1

    TS3 PHP Framework Addon Not Working

    Hello, I have downloaded and put on my server the "TS3 PHP Framework 1.1.23". I am trying to display a simple TS3viewer using the example shown here: https://docs.planetteamspeak.com/ts3...ork/#example11

    The example doesn't work. I get this error:

    Fatal error: Uncaught exception 'TeamSpeak3_Helper_Exception' with message 'invalid URI supplied' in /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/plugins/TS3_PHP_Framework-1.1.23/libraries/TeamSpeak3/Helper/Uri.php:133 Stack trace: #0 /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/plugins/TS3_PHP_Framework-1.1.23/libraries/TeamSpeak3/TeamSpeak3.php(313): TeamSpeak3_Helper_Uri->__construct('serverquery://I...') #1 /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/content/ts3/admin/en.php(5): TeamSpeak3::factory('serverquery://I...') #2 /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/theme/en.php(49): require('/home/ivaouso/p...') #3 /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/index.php(73): require('/home/ivaouso/p...') #4 {main} thrown in /home/ivaouso/public_html/ivaoxa.org/plugins/TS3_PHP_Framework-1.1.23/libraries/TeamSpeak3/Helper/Uri.php on line 133

  6. #1236
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5

    Question QueryClients doesn't disconnect.

    Hi
    my Problem is the ServerQueryClients doesn't disconnect.
    Is there any way to call an disconnect function?

    Name:  593022047411dac64235fcdeb3d63c4c.png
Views: 1324
Size:  5.7 KB

    Thanks for helping.

  7. #1237
    Join Date
    March 2016
    Posts
    1

    [TEAMSPEAK FRAMEWORK] Dont understand $properties editchannel

    Hello

    I want to Edit Channel Name in PHP with the Framework
    Channel id is: 5

    Code:
    $Edit = $Teamspeak->execute("editchannel", array("msg" => "test");
    But this tell me "command not found" and i dont insert channel id and command, i blocked, can you help me ?

  8. #1238
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3

    Remove query user form clientList()

    Hello,

    I am displaying a list of connected users and the number of connections on my website. Unfortunately the query user is displayed here as well. How can I call the nicknames and other data without the query user?

    PHP Code:
                require_once('ts3framework/TeamSpeak3.php');

                
    $ts3 TeamSpeak3::factory("serverquery://[email protected]:10011/?server_port=18450");

                
    // show server as online

                //echo "Server IP: " . $ts3->getAdapterHost() . ":" . $ts3->virtualserver_port . "<br />\n";
                //echo "Server Uptime: " . TeamSpeak3_Helper_Convert::seconds($ts3->virtualserver_uptime) . "<br />\n";
                //echo "Server Version: " . TeamSpeak3_Helper_Convert::version($ts3->virtualserver_version) . "<br />\n";
                
    echo $ts3->virtualserver_clientsonline " / " $ts3->virtualserver_maxclients;
                echo 
    '<br />';


                
    //var_dump($ts3->clientList());

                
    echo $ts3->virtualserver_name;
                echo 
    '<br />';

                foreach(
    $ts3->clientList() as $client)
                {
                  
    //echo ' Client ID: '.$client->getId();
                  
    echo ' Client Nick: '.$client['client_nickname'];
                  
    //echo ' Client Nick: '.$client['client_nickname'];
                  
    echo '<br />';
                } 
    Best regards and many thanks

  9. #1239
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    There is the client_type property that can be used to distinguish between regular and query clients.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  10. #1240
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3
    Thanks!

    For those who want to know:

    PHP Code:
            foreach($ts3->clientList() as $client) {
                
                
    //echo $client['client_type'];

                
    if($client['client_type'] == 0) {
                echo 
    '

                  <li class="speaker clearfix">
                    <div class="speakerName">'
    .$client['client_nickname'].'</div>
                  </li>
                '
    ;     
                }

              

            } 

  11. #1241
    Join Date
    March 2016
    Posts
    0

    Interface?

    Hey

    I want to build an "interface" but i dont know how to start because i dont have any skills with PHP and TS3 PHP Framework x.x
    I hope anyone can help me there


    I want to this is automatically detected by IP when the user goes to the website and there then the name of the user appears . there are the users the possibility have client rights set to get the check boxes if they poke or to be contacted may

    I want that the website detected the user via IP and shows the Name of the user, at the website the users should be able to get clientright like they cant get a Poke or a text messages from other users - able with an checkbox.


    I am rly sorry about my baaaaaad english .... :/

  12. #1242
    Join Date
    March 2015
    Posts
    56

    Client Move PHP

    Hello

    I'm making a mass mover plugin with PHP ServerQuery but I have a problem when a Client is already on my channel, I get an errror message:

    "already member of channel" - with this message the script stop and no move any client.

    My script

    PHP Code:
    try{
           
    $this->ts->execute('clientmove',array("clid" => (15,25,30,35,60), "cid" => 5));
    }catch(
    TeamSpeak3_Adapter_ServerQuery_Exception $e){
        echo 
    $e->getMessage();

    This work correctly only if all clients are out of my current channel. How I can skip this message and continue moving all clients?.

    I can't use the function clientMove I need use execute it's very important.

    Thanks.

  13. #1243
    Join Date
    October 2015
    Posts
    4

    Connection Timeout

    Hello,

    We have the TS3 PHP Framework installed in same directory and added code to the registration email that gets sent out so that the user gets a token for them to give permissions on TS.

    We are getting this error: includes/libraries/TeamSpeak3/Transport/TCP.php on line 54.
    Website is wordpress and both TS3 and website are on the same linux server and ports are open.

    Does this work on php 7?
    Last edited by ripteh1337; March 24th, 2016 at 12:49 AM.

  14. #1244
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3

    Error 1024 invalid serverID

    Hello,

    All our teamspeak viewers (own on Apache Server, and tsviewer.com) greet us with Error 1024 "invalid serverID".

    It worked fine, we haven't changed our server settings. Teamspeak is also running, voice users can connect. The thing is, the error only appears when the server is empty.

    What could have gone wrong? The hosting company, which also hosts our TS is not cooperative to help at all.

    Best Regards

  15. #1245
    Join Date
    June 2015
    Posts
    4
    What query that checks if the user already has a channel on the server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Similar Threads

  1. PHP Framework
    By Multivit4min in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2015, 11:28 AM
  2. PHP Framework
    By phil998 in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: February 25th, 2015, 06:27 PM
  3. TS3 PHP Framework Visualizations
    By Ronin Design in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: February 22nd, 2015, 05:04 AM
  4. Extraction using the Framework
    By HarryMW in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2012, 07:04 PM
  5. Teamspeak, PHP Framework?
    By mario2027 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 21st, 2010, 09:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •