Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Join Date
    April 2007
    Location
    Old Europe
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Arterio View Post
    I think the count is off on the number of players connected to the server it displays on the LCD. It's short one, so maybe it's not counting yourself?

    I have 9 people connected to my server right now, 3 of which are in my channel (including me) and it says 3 / 8.
    Ditto. Was on last night, four people in my channel alone and "2 total" throughout the night. It currently seems to be polling the total number of clients once upon connecting, and never refreshes that afterward.

  2. #17
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,504
    This new bug has reported and set to high priority. It will be fixed as soon as possible!
    We are sorry for this.

  3. #18
    Join Date
    April 2007
    Location
    Old Europe
    Posts
    27
    Appreciate it

  4. #19
    Join Date
    December 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    89
    Thank you.

  5. #20
    Join Date
    January 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by ZiOu333 View Post
    Since the beta 21 (client), the G19 plugin does not work. It displays "not connected". And I must always reload the plugin for his work.
    Same here for the G19, but I just need to push the "OK" button and it works again.

  6. #21
    Join Date
    April 2010
    Location
    Bavaria
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Krevlorn View Post
    Since Beta Version 21, the Logitech G15 plugin displays as "Not connected." Most or all other functionality seems intact.
    here too i'm no SA and only sound/mic are useable in display - but now the talking member are in display aktiv they talking - before they just aktiv very short (i never read the name before ;-))

  7. #22
    Join Date
    June 2008
    Location
    Krün, Germany
    Posts
    510
    Fixed the G15 not detecting connections bug. My mistake, I broke the connection detection when fixing the previous client talk status bug, sorry for this.

  8. #23
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,504
    A fix will be released within next 24 hours.

  9. #24
    Join Date
    December 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    89
    Thank you for your quick response on this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TeamSpeak 3 Client 3.0.0-beta22 Available
    By Peter in forum Archive
    Replies: 24
    Last Post: June 16th, 2010, 03:22 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: June 7th, 2010, 01:45 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: June 1st, 2010, 08:04 PM
  4. [Fixed Beta21] Client beta20 G19&G15 bug
    By reini in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 37
    Last Post: May 28th, 2010, 09:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •