Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Poland
    Posts
    3

    beta 21 problem with sound and mic

    Hey, i have problem with ts 3 after upgrade to beta 21. When i press test voice i get this in terminal:

    2010-06-08 15:31:52.533834|INFO |PreProSpeex | 2| Speex version: 1.2rc1
    2010-06-08 15:31:52.667509|ERROR |CapFMOD | 2| Error! You are using an old version of FMOD 272644. This program requires 274690
    2010-06-08 15:31:52.667663|ERROR |CapSoundSet | | Failed to open capture device when updating capture system: 2310
    2010-06-08 15:31:52.709175|ERROR |FMODPlayback | | Error! You are using an old version of FMOD 272644. This program requires 274690
    2010-06-08 15:31:52.709270|ERROR |CapSoundSet | | Error opening playback device when activating local test mode
    Testing all capture mode/device options. I have Ubuntu 10.04 and last beta 20 works fine.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,248
    Can you please retest this with our latest client release?
    http://www.teamspeak.com/?page=downloads

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Poland
    Posts
    3
    I upgraded to beta 22 and still i have this problem but i found workaround. When i run update program and start teamspeak everything works fine.

  4. #4
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,192
    Please show us the exact command-line used to start the client.
    You think my answer is stupid ? Read This:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

    In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Sound Pack] Polish Sound Pack Beta
    By Lesny321 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: June 3rd, 2011, 08:12 AM
  2. [Fmod unfixable] No wave sound played since beta 30
    By Styks in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2010, 01:53 PM
  3. Problem with beta 22
    By sirpuma in forum Linux
    Replies: 2
    Last Post: July 19th, 2010, 10:24 PM
  4. Problem Serverupdate Beta 12 to Beta 15
    By Leitwolf in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: January 20th, 2010, 05:04 PM
  5. Sound Quality of Server Beta 12
    By Mindwalker in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: January 7th, 2010, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •