Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 9 of 9

Thread: File not found

  1. #1
    Join Date
    June 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1

    File not found

    <15:54:44> file not found
    <15:54:45> file not found
    <15:54:45> file not found
    <15:54:45> file not found
    <15:54:45> file not found

    Anyone knows this problems? I can hear everyone, but canīt talk. I reinstalled Ts3 about 10 times, but nothing changed. Can anyone help me?

  2. #2
    Join Date
    February 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5
    I have the same problem since last update

    <23:28:13> file not found
    <23:28:19> file not found
    <23:28:20> file not found
    <23:29:00> file not found
    <23:29:00> file not found
    <23:29:00> file not found
    <23:30:09> file not found
    <23:30:10> file not found
    <23:30:10> file not found
    <23:30:11> file not found
    <23:30:24> file not found
    <23:30:26> file not found
    <23:30:26> file not found
    <23:30:26> file not found
    <23:30:26> file not found
    <23:30:26> file not found

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    when you reinstalled the server/updated
    Did you keept/saved server database?
    Did you keept/saved server folder files?

    Does it happen when you are downloading(from server) or uploading(to server)?
    Do we talk about files(usually pictures) inside channel descriptions?

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Today was the Server Beta 25 released..

    Retry it with it..

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Don't forget to copy all files to your new server directory.
    Example: All custom icons are stored here "files\virtualserver_1\internal" for virtualserver_1.

    Or make an backup of your old database (ts3server.sqlitedb) and copy the new server files over your old server.

  6. #6
    Join Date
    June 2010
    Location
    OUTThere
    Posts
    2
    I also have the problem, I log in the server,
    and I seem to be the only one in my guild with teh file not found errot...
    seems to be something with channel and member icons.

    It just happend after I reinstalled the OS.

    Can anyone help?

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    as we already said it seems that all of you didn't fully back up your server configuration before reinstall.
    if you were using sqllite, or you haven't changed sql in teamspeak3, then you need to back up

    from ts3server directory
    - ts3server.sqlitedb . . . file
    - files/ . . . . entire direntory (user icons, files stored in file browsers)
    - serverkey.dat . . . file (licence)
    [optional]
    - licencekey.dat . . . file (licence)
    - query_ip_*.txt . . . files if changed from default
    - server.ini . . . file if used.

    of course if you are using M$ Windows 7?/Vista? versions which will store such files on other place than in server directory you have to look for that other directory(use search and ts3server.sqlitedb then if found right click and select opedirectory )
    Last edited by Tomas; June 18th, 2010 at 01:17 PM.

  8. #8
    Join Date
    June 2010
    Location
    OUTThere
    Posts
    2
    It must be something else,
    cause I am the only one with this problem,
    erverybod else in my guild does not have this problem.
    I lately reinstalled my PC, but Iīm also having the issue with my Mac.

    Any other hints.

    Thx

    Schimmi

  9. #9
    Join Date
    June 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Same Problem here.

    if you use custom icons your connected clients will get this error because the icons in the files folder (/files/virtualserver_1/internal/icons) will be deleted.

    When i Upload Icons and assign it to a Group, a refresh on the folder shows no content.

    Can anybody tell me if this is caused by modifying the i_ft* (filetransfer) permissions of the Global Groups (3 SA,4 Normal,5 Guest) or something else.

    System Details:
    Serversystem: Debian GNU/Linux 5.0
    Teamspeak Version: 3.0.0-beta25 [Build: 11421]
    Client Version: 3.0.0-beta22 [Build: 11315]

    *UPDATE*
    Maybe SOLVED
    Check the Instance-Settings:
    • Max. Download Bandwidth
    • Max. Upload Bandwidth

    This should not set to 0
    Last edited by Khoram; June 20th, 2010 at 08:22 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. file not found -> HELP <-
    By Orange in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 1st, 2010, 06:48 PM
  2. File Not Found?
    By the_joc_omar in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: August 30th, 2010, 01:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •