Forum

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 121
  1. #46
    Join Date
    January 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    49
    Another idea for you. Make it not have to attach to the game it self or have it have the option to do so to have it just overlay like vent. this mite help get around things like gameguard and xtrap detecting it as a cheat

  2. #47
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Great Job! Can't wait till you get DX10/11 supported

  3. #48
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    Quote Originally Posted by nipper4369 View Post
    Another idea for you. Make it not have to attach to the game it self or have it have the option to do so to have it just overlay like vent. this mite help get around things like gameguard and xtrap detecting it as a cheat
    I did not yet check out vent, but I'd think, that the overlay there also needs to be injected into the running games. The injection mechanism might be different to mine, though.

    However, afaik gameguard is not an issue (e.g. Fly for Fun is working w/o problems).

  4. #49
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    A first (very basic) DX10 version is now available for download.
    And a personal request: If anyone of you if able to do DX10 programming, would you mind to contact me to answer a few DX10/11 specific questions? Thank you...

  5. #50
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    14
    Hi, I cannot receive activation mail from your forum, so I post it here.

    Game Tests:
    With 1.1.0 beta version, vista x64, Geforce 8800GT.
    Half-Life2 (Should be same with all Source engine?) - working, but not transparent(white background)
    GRID (Steam version) - working
    Moonbase Alpha (Steam version, free game) - working
    Battlefield Bad Company2 - no overlay displaying.

  6. #51
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    Thanks alot, I'll add them to the compatibility list.
    Concerning the email, did you check your junk mail folder? The activation email should be sent immediately...

  7. #52
    Join Date
    June 2010
    Location
    Russia
    Posts
    12
    Nice plugin, but it didnt show more than 11-12 people on channel. I can expand plugin window but nothing happens.

  8. #53
    Join Date
    June 2010
    Location
    Russia
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by randol View Post
    Nice plugin, but it didnt show more than 11-12 people on channel. I can expand plugin window but nothing happens.
    A similar problem, the topic of the forum is open.

    UPD: Fixed in Version 1.0.13
    Last edited by Tema47; July 13th, 2010 at 04:22 PM.

  9. #54
    Join Date
    July 2010
    Location
    Folsom, CA
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by MarkR View Post
    Hello there,

    I just released the first version of my free TS3 Overlay plugin.
    Note, that the work is still in progress, but you can download the latest version from my webpage.

    There you will also find a link to an own forum, just to reduce spam in here...

    Hello,

    Wanted to provide feedback for the game Team Fortress 2.

    The overlay is not transparent and instead it is a white background.

    Other problem is that I must force quit the game by alt-tab to task manager.


    Will you be able to address this or any other improvements for updating?

    Thanks!

  10. #55
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    Version 2 of the plugin is out right now.
    I cannot tell for sure (as I don't have the money to buy all those games, that are not working or working with glitches), but I'd think, the transparency issues should be solved.
    Also unloading _should_ work fine right now.

  11. #56
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404
    Unfortunately it doesn't work under latest client (build: 11926)

    http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts.../client/11926/

  12. #57
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    Yes, I already noticed that. This is because plugins for the latest version require a new Plugin-API, which is not yet released - at least I don't know about it yet...
    I'll update the overlay as soon as the new Plugin API is available for download.

  13. #58
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    The latest update of the overlay (version 2.0.4) works now with TS3 beta23.
    You can download it (as always) from the official homepage http://ts3overlay.r-dev.de

  14. #59
    Join Date
    December 2009
    Location
    Pitt
    Posts
    103
    Good job on the plugin. Is there any possibility for the source? I am VERY interested in how to do Overlays in DirectX and I can never find a good site to reference.

    Edit:

    Also, a few ideas that would be awseome.

    1.) Ability to have a similar layout in teamspeak with all the channels and sub-channels
    2.) Along with that the ability to move to channels by doubling clicking them, or moving others if you're an admin

    These would be AWESOME, so we wouldn't have to minimize if we are in an RTS and are on separate teams.
    Last edited by Soljia; August 9th, 2010 at 06:25 AM.

  15. #60
    Join Date
    July 2010
    Location
    USA
    Posts
    5
    looks good when I can get it to work with eve online. Works ont he startup screen and the char selection. once I choose my char to log in as it turns intot a bunch of jibberish in the window. this is version 2.0.9 . I am running windows 7 ultimate x64.

    Great plug in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Outdated] TS3 GroupChat Plugin
    By SilentStorm in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 36
    Last Post: October 15th, 2014, 01:04 AM
  2. [Release]Rhythmbox plugin
    By Dominik in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 4
    Last Post: December 3rd, 2010, 09:06 PM
  3. ts3 overlay plugin (Failed to open plugin)
    By netmario in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2010, 08:29 AM
  4. [Release] TS3PHPBot-Plugin
    By Neytiri86 in forum Tools / Web Based
    Replies: 0
    Last Post: August 24th, 2010, 11:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •