Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    July 2010
    Location
    Spain
    Posts
    6

    Solved [solved] Crash on startup or connecting to a server

    I have TS3 version TeamSpeak3-Client-win64-3.0.0-beta22 installed in W. Vista Ultimate 64 bits, and always, when I start the program, 50% of the times it crashes, and when it works and try to connect to a server crash 100% of the times, I tried reinstalling, giving permissions...and some other things I read around here...even waiting time to time with new patches for the TS3 and nothing works, it always crash.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Maybe your Visual C++ Redistributable Package wasn't installed probally.
    Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (32-bit)
    or Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (64-bit)

    Hope this helps you to solve the problem.

  3. #3
    Join Date
    July 2010
    Location
    Spain
    Posts
    6
    I uninstalled and reinstalled the package and the problem persist, any other idea?

    Thanks for your time.

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Do you get a dump file? If so please post it in this forum:

    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=46880

  5. #5
    Join Date
    July 2010
    Location
    Spain
    Posts
    6
    Ok I found the crashdump files, posting there...

  6. #6
    Join Date
    July 2010
    Location
    Spain
    Posts
    6
    Any other solution to my problem?

  7. #7
    Join Date
    July 2010
    Location
    Spain
    Posts
    6
    Problem solved, just found the solution via internet and other forums.

    Uninstall "Nvidia Nforce Networking Controller" from the control panel and ts3 will work perfectly

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Ok thank you for that hint. dDoes it work, when you use the latest nvidia driver?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Startup crash server client
    By ziele029 in forum Linux
    Replies: 1
    Last Post: February 5th, 2013, 09:32 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: May 26th, 2012, 09:04 PM
  3. [Solved] Crash on Startup
    By Wismerhill in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: November 3rd, 2010, 02:36 PM
  4. [Solved] Crash on Startup
    By Wismerhill in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: November 3rd, 2010, 02:36 PM
  5. [solved] Server closes voice port on startup
    By Beaverkilla in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: June 21st, 2010, 08:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •