Forum

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 202
  1. #61
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by Mr. S View Post
    Version 0.55.16 (07.05.2012)
    o Add channel context menu
    o Add plugin menu
    Works great, just tested around with it
    Thanks for improving it!

    Do you update that plugin on the AddOn page too?

  2. #62
    Join Date
    March 2012
    Location
    Sao Paulo, Brazil
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Mr. S View Post
    Version 0.55.16 (07.05.2012)
    o Add API version to plugin version
    o Add channel context menu
    o Add plugin menu
    o Updated TS3 Client API version to 16 (needed for 3.0.6)


    Windows requires:
    • Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable (x32, x64)
    • TeamSpeak 3.0.6
    Perfect, congratulations!

  3. #63
    Join Date
    January 2010
    Location
    Hinterfeitupfing
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Do you update that plugin on the AddOn page too?
    Done! I'll remove the addon from the forum before a mod gets angry with me.

  4. #64
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    with this update teamspeak, and there's no ID to see the rooms ... as it does?

    I'm from Brazil and not mastered the English language very sorry for the mistakes.

  5. #65
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    That Information is no longer displayed, but you can just right click the Channelname and choose one of the Move Options since according to the Changelog the Author added Menu Entries.

    Or you can look at the Addons Section for "Extended Client Info"

  6. #66
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    I have a problem, i installed the plugin and i have this error: Failed to open plugin.

    How i can fix it? (Sorry bad english)

  7. #67
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by Derelicthor View Post
    I have a problem, i installed the plugin and i have this error: Failed to open plugin.
    Make sure that you install the right plugin version for your ts3 client (32 bit client = 32 bit plugin).

  8. #68
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Also don't forget the Requirement mentioned in the Release Post. (Visual C++ 2010 Redistributable Runtime Libraries which you will need to get from Microsoft directly if you don't have them installed yet.)

  9. #69
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by SilentStorm View Post
    That Information is no longer displayed, but you can just right click the Channelname and choose one of the Move Options since according to the Changelog the Author added Menu Entries.

    Or you can look at the Addons Section for "Extended Client Info"
    Thank you


    @edit

    Mr. S because you do not do a version in Portuguese? xd

  10. #70
    Join Date
    October 2011
    Posts
    25
    @Stefan1200 FYI:

    plugin.cpp:73:0: warning: "COMMAND_BUFSIZE" redefined [enabled by default]
    plugin.cpp:67:0: note: this is the location of the previous definition

  11. #71
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    @ sseering: To Mr.S, I'm not the programmer :-)
    Last edited by Stefan1200; May 12th, 2012 at 04:17 AM.

  12. #72
    Join Date
    October 2011
    Posts
    25
    Can you forward it please as i do not know him?

  13. #73
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by sseering View Post
    Can you forward it please as i do not know him?
    He read this forum (including this thread) too. :-)

  14. #74
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    update please xd

  15. #75
    Join Date
    June 2012
    Posts
    3
    Bad new.
    Client 3.0.7 is now released, after update, the Mass mover DLL fails to load.
    I am using the 64 Bit version.

    === Client Release 3.0.7 21 Jun 2012
    ! Plugin API changed to 17

    Regards

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3MassMover - TS3 Client Plugin to move clients
    By Mr. S in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 15
    Last Post: August 4th, 2018, 10:54 AM
  2. [Outdated] WalkieTalkie TS3 plugin (addon)
    By cracker in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 130
    Last Post: February 9th, 2016, 01:04 AM
  3. [Request] Move clients, move has to be accepted
    By steaked in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2016, 10:24 AM
  4. [Outdated] TS3 GroupChat Plugin
    By SilentStorm in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 36
    Last Post: October 15th, 2014, 01:04 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: July 14th, 2010, 09:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •