Forum

Page 5 of 70 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1036
  1. #61
    Join Date
    February 2011
    Posts
    2

    .

    i just did the port again (as shown) i did the same with the others as well
    yes i am sure i gave the correct ip i looked in my server in the tool box on my screen as well as went to whatsmyip.com and canyouseeme.org just to make sure

  2. #62
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    There has to be something blocking the external connection. Try turning off your anti-virus for testing purposes. Double check to make sure the windows firewall isn't activated as well.

    What is the make and model of your router? Type of internet connection? Do you have a separate modem from your router? Have you checked that for a firewall?

  3. #63
    Join Date
    December 2005
    Location
    German
    Posts
    29
    The port for the Web Server List is 2010, only about which protocol is the UDP or TCP?

  4. #64
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    It should be TCP. The only port that uses UDP is the voice port.

  5. #65
    Join Date
    December 2005
    Location
    German
    Posts
    29
    many thanks for your answer.

  6. #66
    Join Date
    February 2011
    Location
    Texas
    Posts
    2
    I'm having the same issue as the avlov guy was on the last page. I can connect with out any problems via the local IP. I've followed the directions on portforward's site: http://portforward.com/english/route...eamSpeak_3.htm <------my router looks just like that now in the port forward section. Ports are forwarded to my systems local IP.

    I also used the pfportchecker program, and it says that the ports are open but it's unable to ping my router. I am stumped on this. I used to have a working server on this machine, but my router reset so I had to redo the ports etc.

    All firewalls are disabled including my AV at the moment, still not working. No one can connect from external IP.

    Any tips?

    SOLVED: The portforward site was asking for port 8767 to be forwarded for UDP on my router, it always wanted 9987. Changed it to that, and BINGO. Fixed.

    used this UDP http://portforward.com/english/route.../TeamSpeak.htm <----TS2.
    Last edited by Uprising; February 16th, 2011 at 01:20 AM.

  7. #67
    Join Date
    March 2010
    Location
    Oregon
    Posts
    13
    Honestly the easiest way to solve this in my opinion would be for you to setup a dyndns account.It is a free service and you can set it up in your router to update it whenever your ip changes. The name you can setup to be whatever you want with dyndns.org or other options too at the end of it.That is how my ts3 server is setup and is much easier in my opinion so i dont have to be handing out my external ip to everyone. That's my 2 cents anyway hope this helps

  8. #68
    Join Date
    December 2005
    Location
    German
    Posts
    29
    The DynDNS is only for IP forwarding, because the changes after 24 hours. This means whenever you change your IP provider, in my five Clock in the morning, your friends also need the new IP, which is bridged with DynDNS, because that remains the same and your IP will be updated automatically behind them. So you do not read their IP again and pass on to their friend. Check your settings again shut down, the firewall and anti-malware software. update their router firmware.


    EDIT:
    Have you ever tried to switch off their computer directly to your modem without the router in between? If the connection then unable to come, it is perhaps at the DMZ (demilitarized zone) setting in the router, please check again.
    Last edited by Jimmy.de_A.C.T.O.; February 16th, 2011 at 09:32 AM.

  9. #69
    Join Date
    February 2011
    Posts
    17
    I opened these ports
    UDP 9876-9878 / 9876-9878
    TCP 30032-30034 / 30032-30034
    TCP 10010-10012 / 10010-10012
    UDP 8766-8768 / 8766-8768
    TCP 14533-14535 / 14533-14535
    TCP 51233-51235 / 51233-51235
    (I used a port checker and they are open)
    187.14.146.239 <my IP

    and even asim not worked, can someone help me please?
    I use windows 7 (32 bits), d-link DSL modem 500B (bridge), Router D-Link DI-524, 1 mb speed, and still does not come at all!

    this always comes up, and put the correct data
    <23:08:16> Trying to resolve hostname ts.soulsofhell.com.br
    <23:08:16> Trying to connect to server on ts.soulsofhell.com.br: 9877
    <23:08:22> Failed to connect to server

  10. #70
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Did you change the default voice port when you created your server? If not then you have the wrong port, it should be 9987.

  11. #71
    Join Date
    February 2011
    Posts
    17
    This is not my server, is a group and I play with them.

  12. #72
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    You shouldn't need to forward ports unless you are hosting a server. Are you positive you have the correct IP and port? I get the same error when I attempt to connect.

  13. #73
    Join Date
    February 2011
    Posts
    17
    I'm sorry I missed the door, I'm trying to get in the forum for almost one week, and it was just the wrong door!!!!

  14. #74
    Join Date
    February 2011
    Posts
    10
    I followed everthing http://portforward.com/english/route...eamSpeak_3.htm <- here

    Turned dynamic to static
    Ports forwarded
    Firewall Off (also in my panels)
    Anti-Virus off

    Then I tried to test port checker (9987) it shows : http://www.facebook.com/arjhomel?sk=...489802&theater

    Here's my port forwarding status: http://www.facebook.com/arjhomel?sk=...489802&theater

  15. #75
    Join Date
    November 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    9
    Hi,
    i have a dedicated server and i've got a teamspeak server. It uses the default port (so my ip) 213.XX.XX.XX:9987 (default port)
    I want to run a second TS3, so i download a new server client and i put it on, all works etc. BUT what the hell is his port now? :/
    Please help

    Mili

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. SRV port forwarding
    By Spanky Deluxe in forum Server Support
    Replies: 6
    Last Post: October 7th, 2016, 10:10 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: May 2nd, 2012, 08:12 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: May 24th, 2011, 08:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •