Forum

Page 69 of 69 FirstFirst ... 1959676869
Results 1,021 to 1,024 of 1024
  1. #1021
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    2,998
    More correctly, UDP always listening.
    But it can't be tested for connectivity without knowing the protocol behind the socket.

  2. #1022
    Join Date
    March 2019
    Location
    Nowhere
    Posts
    11

    Help people cant join my server

    hi I am creating a teamspeak 3 server for gamers that can communicate with fellow gamers and stuff. Anyway i have port forwarded 3 ports correctly
    1. 9987 (TCP/UDP)
    2. 10011 (TCP)
    3. 30033 (TCP)
    However, when I port forward 3 ports, there is no IP bar there, so you can’t put in the IP. I tried to ignore it.
    Anyway when I was done I tested a person to go join my TS3 server to see if its working properly or not. He can’t join. What have I done wrong? It didn’t look wrong. It is TalkTalk Super Router HG635. Although, in the back of the Super Router there is a WAN port, which is weird, because my PC is wireless and my router is downstairs, not upstairs. Is it because I haven’t plugged it in to the WAN port? It should’ve worked perfectly fine without the WAN port.

  3. #1023
    Join Date
    April 2017
    Posts
    9
    Name:  0c82f9cc34b6b3b20da067b9cf3d881f.png
Views: 80
Size:  21.6 KB

    So I moved my computer to another house, and connected to that internet, and attempted to host a TeamSpeak 3 server, and I still can't connect. Are these Port Forwarding configuration settings correct?

  4. #1024
    Join Date
    May 2019
    Posts
    1

    TS-Server new install / ServerQuery connect possible / TS-Clients no connect

    Hello

    I want to move my TS3-Server. Installation on new Debain Linux V-Server. Query-Connect with "YatQA-App" is possible. Can change Port 9978 to others and checked listening with netstat -l. Everything looks good but can not connect with TS3-Clients.

    Tried with and without Non-Profit-License. I know that I have to stop old server before start of new one. But anyhow I don´t understand why connection with query works and with client doesn`t.

    Can someone give me another idea?
    Firewall on / off doesn´t help.

    Best regards
    Debstmio

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SRV port forwarding
    By Spanky Deluxe in forum Server Support
    Replies: 6
    Last Post: October 7th, 2016, 10:10 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: May 2nd, 2012, 08:12 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: May 24th, 2011, 08:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •