Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
  1. #16
    Join Date
    June 2010
    Location
    New Jersey, US
    Posts
    26
    8/2/2010 6:40:53 PM Debug Response from weblist: 0

    Umm, its keeps spamming my logs... What is it? XD

  2. #17
    Join Date
    August 2010
    Location
    Martinique
    Posts
    1

    -= TeamSpeak Lover =-

    Pour pouvoir charger la liste du weblist, il faut cliquer plusieurs fois sur charger san arrêt! et tu véra sa marchera!



    [Traduction by GoogleTraduction]

    To load the list of Webliste, you have to click several times on load san stop! Vera's and you walk!

  3. #18
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by Killerfrom05 View Post
    8/2/2010 6:40:53 PM Debug Response from weblist: 0

    Umm, its keeps spamming my logs... What is it? XD
    Those debug messages will be removed with one of the upcoming server releases. Currently, the Web Server List is beeing heavily tested and this debug output might be useful for the devs in case of an error.

    edit by dante696
    Let me correct this information.
    This message was helpfull, but it wasn't planned to leave that message inside the final server beta26.
    It will be removed with server beta27 and isn't usefull anymore.
    Just ignore it (= & ScP just ignore me
    Last edited by dante696; August 3rd, 2010 at 10:10 AM.

  4. #19
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Code:
    login serveradmin mypass
    use 1
    serveredit virtualserver_weblist_enabled=0
    keeps telling me
    Code:
    error id=0 msg=ok  (44 ms)
    error id=0 msg=ok  (54 ms)
    error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=9030  (54 ms)
    Total: 152 ms
    is there something wrong here?

  5. #20
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Info :
    permid=9030 => b_virtualserver_modify_weblist

    Check up if is check in the admin query group.
    Strange, by default yes.

  6. #21
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    http://s10.directupload.net/file/d/2...j5mchg_png.htm
    its enabled if this is the correct one

  7. #22
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    You show your server grou => "Server admin"

    But the serveradmin query account is on other group, the "Admin Query Group".

    To see this others group in your permission window :

    Code:
    login serveradmin
    use <server ID>
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=<your ID>

  8. #23
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    perfect that worked.
    thanks alot

  9. #24
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    @SnAkE: You most certainly didn't set the update permission for the query groups during installation of beta21: http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=53100

  10. #25
    Join Date
    January 2010
    Location
    Austria
    Posts
    63
    How long does it need that you see your own Server in the weblist.

    The query has written. I got no Error to enable it, but can´t find my Server in the list. So did I anything else wrong?

  11. #26
    Join Date
    December 2009
    Posts
    244
    As I understood it, you need to wait a global update from the server

  12. #27
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    Can someone explain, what is webserverlist?

  13. #28
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    It's a list of up to 100 TS servers you can filter using various options. Go to CONNECTIONS->WEB SERVER LIST

  14. #29
    Join Date
    January 2010
    Location
    Austria
    Posts
    63
    So i wait now since 4 hours is this to short or when does it work

  15. #30
    Join Date
    July 2010
    Location
    USA
    Posts
    5
    I need help I've downloaded the new server no on can connect to it, Everyone was able to get onto the server before the update.

    I've checked the port range forwarding. I've checked the Ip, I have full control of the server. I've check firewall. No one can get on it.

    Server ver. 11927
    client: 23 11937

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TeamSpeak 3 Client 3.0.0-beta26 Available
    By Peter in forum Archive
    Replies: 6
    Last Post: August 12th, 2010, 05:17 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: August 5th, 2010, 04:56 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: August 2nd, 2010, 03:42 PM
  4. [Fixed in server beta26] Reserved Slot BUG (BETA 25)
    By florian_fr40 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 15
    Last Post: June 21st, 2010, 10:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •