Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Join Date
    August 2010
    Location
    Exeter, devon
    Posts
    3

    TS3 disconnect as soon as i log in?

    Hi Guys i get the problem as above i log in and within 3 sec im disconnected... i just updated TS3 and this happen... Any help would be apprectated..
    Windows 7 64 Bit
    6 GB Ram
    Asus rampage genie 2 mobo...
    Thanks Iain

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Location
    Canada
    Posts
    11

    Yeah

    I have the same problem

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Have you a dump file for dev (dmp extension ) ?

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Location
    Canada
    Posts
    11
    I don't see one, and I'm running Windows 7 x64

  5. #5
    Join Date
    August 2010
    Location
    Exeter, devon
    Posts
    3
    The way or got round it was uninstall it and deleted the regkey and reinstalled it but lost all my admin right

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Location
    Canada
    Posts
    11
    Tried that

  7. #7
    Join Date
    August 2010
    Location
    Chile
    Posts
    4
    I have the same problem D:! on Windows 7 x64

  8. #8
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    What version of the server are you trying to connect to??

  9. #9
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Iain1979
    Please send us the server address. Maybe we have the same problem and maybe it's server releated.

    JANEWAY
    You already have stated your problem here. The usershe get disconnected and don't get a crash.

  10. #10
    Join Date
    August 2010
    Location
    Exeter, devon
    Posts
    3
    [QUOTE=dante696;250831]Iain1979
    Please send us the server address. Maybe we have the same problem and maybe it's server releated.

    193.93.44.99 : 10032
    No password needed and im getting the problem again seem as if i restart it keep disconnecting

  11. #11
    Join Date
    August 2010
    Location
    england
    Posts
    2

    Angry ts3 dc

    Same problems can not connect to my own server info but i can connect to other randoms like my cod4 clans. everytime i try mine as soon as i hit bookmark or add the ip addy/port info loads and shutsdown instantly!
    tried everything i can think of even have had gamingGTX check my server and they verify its fine. i did try restoring to a earlier update and it seemed to work. now its updated itself again to 3.0.0beta23 and now back to square 1! with a knaffed ts. "think i may just go back to vent"
    maybe this new update is kinda F###ed

  12. #12
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    @shenshen
    what version of server/client are you using?

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Iain1979
    I tryed to conenct to that server and i got disconnected.


    Please tell the hoster, to update his server to version beta26. This should fix the problem.
    Server beta25 is an old release and some bugs with channel has been fixed since that.

    The only fix, that can be created here is, that the client disconnects on his own. There is something wrong with the channel order.

    Code:
    <09:23:23> Connected to server: Ph33r
    <09:23:23> Welcome to a Rackage TS3 server
    <09:23:23> Disconnected from server (invalid parameter)

  14. #14
    Join Date
    August 2010
    Location
    england
    Posts
    2

    ts3 shutsdown

    Firstly my appologys for saying "Server" i ment Client! got mixed up but all the same problems as i have said in my previous post using the Teamspeak3 Client.
    Version of the ts3 client i am using is: Client TS3 version 3.0.0-beta23. [Build:11937] Qt Version 4.6.2

    If any of that makes any sence to you?
    it cant be just a coninsidence that everyone who usues the ts3 client with same update version 3.0.0-beta23 is experiancing exactly same problems i am having. i will glady give you the ip address and port number and pw we have to enter our ts3 in a private message as im not giving it out here for everyone to view.
    we have now had to purchase Ventrilo which we are now using due to this ts3 f##k up, as its important to us we have live communications as we are a raiding guild on w.o.w

    My OS is 64bit. Windows7.

    ok here is something really strange if i use bookmarks my cod4 clan on ts3 or teamspeak.com it works and occasionaly use my own ts3 bookmark for my wow guild it works but thats like once every 20 tries and when if? it reconnects i have more than one username same name but example shenshen, shenshen1 shenshen2 completly confusing! im completly clueless to how and why it connects every so often but wont connect everytime. "sigh"!
    Last edited by shenshen; August 5th, 2010 at 05:37 PM. Reason: missed out some info

  15. #15
    Join Date
    August 2010
    Location
    india
    Posts
    2

    TS3 disconnect as soon as i log in?

    hi,
    i get the problem as above i log in and within 3 sec im disconnected... i just updated TS3 and this happen... Any help would be apprectated..
    Windows 7 64 Bit
    6 GB Ram
    Asus rampage genie 2 mobo...

    If any of that makes any sence to you?
    it cant be just a coninsidence that everyone who usues the ts3 client with same update version 3.0.0-beta23 is experiancing exactly same problems i am having. i will glady give you the ip address and port number and pw we have to enter our ts3 in a private message as im not giving it out here for everyone to view.
    we have now had to purchase Ventrilo which we are now using due to this ts3 f##k up, as its important to us we have live communications as we are a raiding guild on w.o.w
    thanks

    regards,
    phe9oxis,
    Last edited by dante696; August 13th, 2010 at 10:01 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 24h disconnect
    By tuvok1981 in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: January 27th, 2013, 03:02 PM
  2. Disconnect
    By Samonq in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2011, 02:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •