Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    August 2010
    Location
    EU
    Posts
    2

    Manually adding group_server_to_client

    Hi!

    I've made a script who adds manually a group_id and the id1 (from the clients table) into the group_server_to_client. This works well but the server don't recognize the user as registered. If I set the permission via TS3 it doesn't change anything in the SQL (because it already exists) except the log entry but the permissions work now.

    Thx for any ideas to fix this.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    You have make a query script or mysql script ?

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Secret Base in Arctic Region
    Posts
    1,671
    Use Search function.
    If you edit the database, you have to restart the server.
    Better use ServerQuery for this.

  4. #4
    Join Date
    August 2010
    Location
    EU
    Posts
    2
    Hi!

    Quote Originally Posted by florian_fr40 View Post
    mysql script ?
    Yes


    If I change the client_unique_id in the users table, it works without restart ...

    So far, thx for the replies.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    As said Alcazar, it's better to use Query Command.
    (It's less dangerous )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible to manually input PTT button?
    By HuggyBear in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: June 18th, 2014, 09:22 AM
  2. Export Profile Manually?
    By Wader in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: May 20th, 2012, 03:57 PM
  3. group_server_to_client
    By Madmatthi in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 11
    Last Post: August 3rd, 2010, 01:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •