Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 15 of 24

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    August 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13

    Solved [solved] Starting a second T3 Server

    Hello,

    i want to start a second ts3 server on my root.
    but i can start only one.
    when i stop the first, an start the second i can connect.
    but when i start the first and the second is still runing, the first doesnt work.
    the first ts3 port is 9987 and the second 9988.
    what can i do?

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Just create a new virtual server in the first instance. You will need an NPL.

  3. #3
    Join Date
    August 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13
    it doesnt work.
    in the teamspeak client i click on server query
    i logged in with my serveradmin user.
    when i use servercreate virtualserver_name=SEVERNAME virtualserver_port=SERVERPORT virtualserver_maxclients=SLOTS
    i get error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=4616 (35 ms)
    Total: 35 ms

    and yes i have a NPL

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    First checks in the permissions, if b_virtualserver_create is activated?

    Then login in Server Query,
    serveradmin + pw

    and try only with the name:
    servercreate virtualserver_name={serverName}

  5. #5
    Join Date
    August 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13
    First checks in the permissions, if b_virtualserver_create is activated?

    No, when i try to activate b_virtualserver_create i get <21:41:29> insufficient permission modify power

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    OK
    Go the ServerQuery
    login
    Code:
        
      use sid=1
      servergroupaddclient sgid=2 cldbid=[your dbID]
    then, back to my previous post

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Solved] TS3 Starting Error
    By moguaii in forum macOS
    Replies: 5
    Last Post: July 21st, 2010, 01:33 AM
  2. [Solved] Problem starting ts3 after upgrade
    By shocker38 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: May 22nd, 2010, 03:32 PM
  3. [Solved] TeamSpeak 3 beta 21 not starting
    By rossmann in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: April 14th, 2010, 02:02 PM
  4. [solved] Problem when starting server!
    By Knister in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2010, 02:08 PM
  5. [Solved] Problem when starting
    By Djinndrache in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: January 29th, 2010, 12:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •