Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    April 2009
    Location
    -
    Posts
    12

    Filetransfer again

    hi there,
    my filetransfer isnt working i tried the following:
    -port is open tried differents
    -permissions not set tried also defferent setups
    -changed virtual server bandwith (up and down) to differend values
    -server permissions in linux is set to 774

    Im running teamspeak beta27 build 12002 on debian lenny 32 bit with mysql database backend.

    I dont know whats wrong if i try to upload stuff its finish without error says "upload complete" i can see the file as soon as i refresh the size of the file is 0 byte and a few seconds later it disappears.
    Client logs says

    2010-08-18 22:01:20.580620 ClientUI Error Error getting transfer sender state
    Server logs says nothing at all.

    Client version is Beta 26 12040

    Someone got an idea or want to check it out?
    Tanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Have you tried this port?: TCP 30033

  3. #3
    Join Date
    April 2009
    Location
    -
    Posts
    12
    yes tried that also.

  4. #4
    Join Date
    April 2009
    Location
    -
    Posts
    12
    I reinstalled the server fresh clean install latest beta 27. I just kept the database (mysql) and also set the ip in the config.
    Well still not working.
    I found out that i can create directorys.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    This server is on your local network (in your home) or on the dedicated server ?

  6. #6
    Join Date
    April 2009
    Location
    -
    Posts
    12
    its a dedicated server. I disabled firewall for testing and all other security stuff may interfering. still no luck
    Last edited by Ditma; August 21st, 2010 at 04:32 PM.

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Just for test,

    have you try with new identity ?
    (Settings => Identities)

  8. #8
    Join Date
    April 2009
    Location
    -
    Posts
    12
    well i tried that also.
    I made a vid from the error.
    http://www.youtube.com/watch?v=zrtmUshwdPU

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 10th, 2015, 07:35 PM
  2. filetransfer and db bug
    By basti in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: December 29th, 2009, 06:59 AM
  3. filetransfer and db bug
    By basti in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: December 29th, 2009, 06:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •