Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    122

    Solved [solved] Error "failed on i_channel_min_depth"

    Hi,
    look here: http://a.imageshack.us/img834/1116/catturaaf.png
    I would give permission for a user to create "sub-channels" only under a specific canal (1) but when he try to have them receive an error: <21:28:12> insufficient client permissions (failed on i_channel_min_depth (12359/0x3047))
    I have already set for him (2)
    What do I do?
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    In this case, Value isn't Power, is the number of channels (minimum and maximum)
    Put i_channel_min_depth = 0 or remove this permission, and
    i_channel_max_depth = [maximum number of nested subchannels you want to create]
    Last edited by Jordi; August 21st, 2010 at 10:54 PM.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    122
    solved, thx!

  4. #4
    Join Date
    July 2010
    Location
    USA
    Posts
    71

    failed on i_channel_min_depth

    So every now and then I go to drag a clan member into HQ or somewhere else within TS and I end up grabbing the damn channel instead... so I ended up doing this with our non member default lobby... every time I tried moving it back I get failed on i_channel_min_depth

    I ended up deleting this channel and changing the Member Lobby to the Non Member lobby and then making it the default channel. I then attempted to re-create the Member Lobby below this channel and again I get failed on i_channel_min_depth

    WTH?

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Sound like you have this permission in your server group (or elsewhere).
    To check, right click on you > Permissions > Permission overview

  6. #6
    Join Date
    July 2010
    Location
    USA
    Posts
    71
    Thanks for the help, I found it and now fixed.

    Another question... Is there any way to lock channels into place so they cant be accidently moved?

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by Mortician View Post
    Another question... Is there any way to lock channels into place so they cant be accidently moved?
    You can remove these permissions (in your groups) :
    • b_channel_modify_parent
    • b_channel_modify_sortorder

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error on server start "bind failed"
    By Magnetto in forum Server Support
    Replies: 11
    Last Post: November 1st, 2016, 11:16 AM
  2. "TS3ANetwork::Connect failed error: 10055"
    By FighterGSF in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: April 28th, 2011, 07:30 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: December 14th, 2010, 01:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •