Forum

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
  1. #31
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    This bug is already reported.
    Please use the Teamspeak icon to start your client pending fix.

  2. #32
    Join Date
    September 2010
    Location
    Texas
    Posts
    1
    I am using beta 29 3.0.0.0 build(12268) and have exactly the same problem cannot find the default icon directory.

    Funny thing is when I use the icon on my desktop as I am the admin it logs me in and I have my icons but when I use the link I provided our group with it can't find the icons and I go in without them. Why is that?

    I need to use a web link as many of the group are not computer savvy at all.

    Raymond

  3. #33
    Join Date
    September 2010
    Location
    Canada
    Posts
    9
    Is there at least a way to get access to Beta 28 in the meantime, if using the links is absolutely necessary?

  4. #34
    Join Date
    September 2010
    Location
    Wales
    Posts
    8
    The new update "beta 30" fixes this now... thx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Missing Rank Icons
    By kspedro in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: November 15th, 2014, 10:22 AM
  2. Missing icons
    By ceiyu in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: May 17th, 2014, 09:53 PM
  3. missing icons again
    By afrOm8n in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: September 13th, 2010, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •