Forum

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
  1. #31
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    Dante,

    I can give you my database to see if that is the issue.

    SoD

  2. #32
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Quote Originally Posted by sonofdresa View Post
    Dante,

    I can give you my database to see if that is the issue.

    SoD
    Sure
    Please send it to me in a private message
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #33
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    Am I blind or can I not attach a file in a PM?

  4. #34
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    you can't attach it in a pm, but thank you
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #35
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    I've just updated to Beta 30, however I have the previous folder still fully intact in case it's needed. Hopefully 30 will resolve the issue.

  6. #36
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The stresstest brought nothing yet :-/
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #37
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    No worries, My CPU hasn't pegged itself yet after I upgraded to beta 30. I'll send you a PM in a bit with login info to the TeamSpeak server and the mac.

  8. #38
    Join Date
    April 2010
    Location
    Denver
    Posts
    11
    Beta 30 still maxes the CPU

    PID COMMAND %CPU TIME #TH #WQ #POR #MRE RPRVT RSHRD RSIZE VPRVT VSIZE PGRP PPID STATE UID FAULTS COW MSGSENT MSGRECV SYSBSD
    1183 ts3server_ma 95.9 12:17:47 24/1 0 71 81 2436K 244K 5420K 42M 2417M 1183 1 running 1029 1562 112 226 87 751172727+

  9. #39
    Join Date
    April 2010
    Location
    Denver
    Posts
    11
    I also use the mysql database as the backend for teamspeak. Not sure if that has any barring on your stress testing. I also would like to point out, there were 0 connectect clients when it hit the 100% CPU.

  10. #40
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    So far I haven't seen it slam the CPU, but I've seen this behavior before. I need to apply system patches and reboot the system. I will let you know if anything happens.

  11. #41
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    ok so everyone with that issue is using mysql ?

  12. #42
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    I am not using MySQL. I'm just using whatever came with the server application.

  13. #43
    Join Date
    November 2010
    Location
    Boardman, Ohio
    Posts
    1
    Same issue here on a Mac mini (C2D 2.26Ghz). ts3server_mac (3.0.0 Beta 29) process goes awry and eats an entire core with no connected users.

    I just upgraded to Beta 30 and will be waiting for the next 12 hours or so to see if the CPU usage spikes again.

    I created a LaunchDaemon to auto-execute the binary on system startup. I'd doubt that this would be the issue as the spike does not occur on initial execution, but is anyone else the the CPU usage issue doing the same?

  14. #44
    Join Date
    April 2010
    Location
    Denver
    Posts
    11
    Thought I'd also point out I start teamspeak with a launchdeamon.

  15. #45
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    we had now a mac server running for multiple days with heavy client and query load and dont had any issues yet ;(

    thats with mysql and without. so something has to happen to produce this. maybe you use a special command? via query?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •