Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    September 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4

    Upgraded to Beta 28 and huge Problems

    Hi all,

    I've upgraded an serverinstance concerning 42 virtual TS Server. Everything works fine, but shortly after the upgrade Servers began to shutdown without any reason. Bevore I made the update, I shut down all virtualserver, updated and started. For round about 30 Minutes all Servers were available, but after that time they stoped. So I had only 20 servers runnig after 3 hours. An restart of the instance helped to bring them up again but not for long.

    Any suggestions what this strange reaction could be?

    Thanks for your help

    moppel

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Have you some things (error or information message) in your server log ?

  3. #3
    Join Date
    September 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4
    no sorry I'm Monitoring the actual Serverlog about 3 hours. No errormessages are posted until now. I'll watch the log for the rest of day, if there is an error I'll post imedeately.

  4. #4
    Join Date
    September 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4
    Now it has happend again. Nothing to see in the logs, but with netstat -tulpen. Most server have gone away, but there Ports are still listening. It's defenatily not possible to connect to one of the server which are displayed with netstat. Any sugestions?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Recording problems with 3.0.0 beta 6 SDK and Linux
    By Andre' in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: May 26th, 2011, 10:28 PM
  2. Permission problems Beta 29
    By Mindwalker in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: October 11th, 2010, 04:18 AM
  3. [beta 18] Serveradmin Icon problems
    By TSlein in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: February 8th, 2010, 09:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •