Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    September 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    3

    Cannot Connect to TS3

    I've used TS2 for years, with no problem. My game has switched to TS3, which I have build 12369 3.00Beta 30. I have Windows XP.

    When I enter IEN's server in the main lobby, I can see other players and hear them speak. But I cannot speak. My mic is setup properly, my light comes on when I speak, but no one hears me.

    I also can't type in the buffer - it says I do not have permission.

    I've worked with our game's TS3 expert, he says I am receiving data but not transmitting. I have the proper permissions, and my system works perfectly on TS2. So I know my mic, computer and high speed cable connection all work fine. Our TS3 expert has no idea what is blocking my tramsmissions, and suggest I post here for help.
    TY in advance...

  2. #2
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Have you tried adjusting your settings?

    SETTINGS->OPTIONS->CAPTURE

    As for permission to use the chat you need to speak to an admin on the server to get these permissions granted.

  3. #3
    Join Date
    September 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by poisonpanik View Post
    Have you tried adjusting your settings?

    SETTINGS->OPTIONS->CAPTURE

    As for permission to use the chat you need to speak to an admin on the server to get these permissions granted.

    I have full chat permissions, what I send does not make it to TS3, it is being blocked.

    I set my capture up as my admin said to do it. It should be OK

    TY for help

  4. #4
    Join Date
    September 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    3
    <18:11:42> Trying to connect to server on 72.5.250.55:9994
    <18:11:43> Connected to server: iENT WarBirds TS3
    <18:11:43> Welcome to iENT WarBirds
    <18:11:43> Welcome to the iENT WarBirds TeamSpeak 3 Server.
    <18:12:08> Could not subscribe to all channels, 71 failed
    <18:12:08> You dropped (connection lost)
    <18:12:08> Disconnected from server

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,414
    Please make sure, that the hoster has bound the server to an IP, when he has more then 1.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2015, 09:20 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 28th, 2015, 10:42 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: February 5th, 2015, 10:50 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: December 12th, 2014, 03:39 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 12:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •