Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Poland
    Posts
    16

    wrong country flag

    Hi

    I'm from Poland and my IP is 193.43.148.x but i have UK flag next to my nick. Where is the problem?

    http://www.db.ripe.net/whois?form_ty...t=193.43.148.1

    Code:
    ...
    country:         PL
    ...

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,504
    Maybe your Ip belonged to another provider in the past. Maybe it will be updated with next server release.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    89
    I am having this exact problem as well.

    I just moved and changed internet providers. My country flag used to be correct (Canada), but now it's displaying UK. The ISP I have my service through currently is the company I work for, and I know we've had this range of IP's for quite a while now. When I do an IP and Location lookup on my IP it does display the information correctly.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Thread Closed (old)

    For this kind of question, pleas read this one : http://forum.teamspeak.com/showthrea...ist-and-client)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Wrong or no country, city or Flag shown in weblist and client
    By dante696 in forum General Questions
    Replies: 383
    Last Post: January 8th, 2020, 09:39 AM
  2. Replies: 30
    Last Post: February 11th, 2012, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •