Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    September 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    2

    Web links dead in chat window???

    Hello,
    When someone paste a web link into the chat window i use to be able to click on it and it would open browser and go, but now it shows as a link but doesn't do anything when i click on them.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Have you updated TS3 Client to beta_29?

  3. #3
    Join Date
    September 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    2
    Yes, i checked and i do have the latest ver. Beta 29

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Earth
    Posts
    30
    having the same problem, using client beta 31 on server beta 28

    OS = Win7 64bit
    Last edited by Salah ad Din; October 4th, 2010 at 11:19 PM.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Earth
    Posts
    30
    bump

    also, not even the links from the help menu work

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    It's working fine with beta-31

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Earth
    Posts
    30
    OK, let's compare systems, why are the links working on your computer, but not on mine.

    Windows 7 64bit (UAC disabled)
    Browser is Firefox

    I have no idea what else might be relevant.

    Links worked on my WinXP SP3 system.

    Reinstalling client does not fix problem.

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Links are working fine here on
    Windows 7 64-bit UAC deactivated with Firefox and
    Client beta31 and incomming beta32

  9. #9
    Join Date
    December 2009
    Location
    Earth
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Links are working fine here on
    Windows 7 64-bit UAC deactivated with Firefox and
    Client beta31 and incomming beta32
    wth, that's the same setup as I have. So what is wrong with my Teamspeak?

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    With a little search in google, it seems a dll problem, not a teamspeak problem.

    Have you change some thing (plugin, mod, etc) in your browser ?

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    Earth
    Posts
    30
    nvm, it was a TTS plugin that diddit.

    All is fine now. Strange though, I thought about it before and had it disabled. I had to delete the dll from the folder to stop its effect.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. chat links
    By varela1george in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: April 30th, 2012, 02:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •