Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    October 2010
    Location
    R-Pf
    Posts
    2

    Verbindungsprobleme mit Ts3 Client

    Hallo.

    Ich habe seit einiger Zeit das Problem wenn ich Runes of Magic Spiele
    und Ts3 nebenbei am laufen hab hängt der Client und er disconnectet immer !
    Das Passiert allerdings nur wenn der Client im Hintergrund ist ,
    ist er im Vordergrund klappt alles super.
    Ich hatte schon den Soundtreiber aktualisiert , dann sogar eine andere Soundkarte genommen und hab auch mal versucht den Client auf einer anderen Platte zu Installieren aber nichts half.
    Ich Defragmentiere immer meine Festplatten und ansonsten ist mein System auch immer auf dem neuesten stand.
    Ich habe alles mir mögliche versucht , ich weiß langsam nicht mehr weiter !

    Ich wäre für jede Hilfe Dankbar !

    Aktuelle Version: 3.0.0-beta32 [Build:12599]

    Fehlermeldungen:

    2010-10-12 22:47:25.062500 SCHandler Warning Trying to get FMOD3dInfos while not connected
    2010-10-12 22:47:25.234375 Bookmarks Info Disconnect, total time: 1752 - 207885
    2010-10-12 22:47:26.234375 ClientUI Info Autoreconnecting...
    2010-10-12 22:47:45.390625 ClientUI Info updateClient(): invalid clientID

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Don't know your Problem and can't help to solve this, but this Forum is English only!

  3. #3
    Join Date
    October 2010
    Location
    R-Pf
    Posts
    2
    Sorry

    I hope the translation is correct !?

    Hello.

    I have since some time the problem if I Runes of Magic plays
    and Ts3, besides, in run has the client and he disconnectet always hangs!
    The passed, however, only if the client in the background is,
    if he is in the foreground everything claps really.
    I had already updated the sound driver, then had taken even another sound card and has also tried sometimes the client on another record to installation, however, nothing helped.
    I Defragmentating always my hard disks and otherwise is my system also always on the newest one stood.
    I have tried everything possible one, I slowly do not know any more further!

    I would be grateful for every help!

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Client crash - Starting up voice activation test crashes client
    By GeneralCookie in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: April 30th, 2013, 01:45 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: December 14th, 2011, 09:53 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: July 16th, 2011, 08:34 PM
  4. serverquery client muted client[1],client[4],client[5]
    By Master_Jochen in forum Server Support
    Replies: 8
    Last Post: February 17th, 2011, 06:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •