Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Join Date
    October 2010
    Location
    Connecticut
    Posts
    5

    Icons and Avatars not loading

    i had to reinstall my operating system, i had to reinstall TS 3 and now when i log in it says it cannot load the icons by saying file not found (/icon.....) and it wont load anyones avatars when i click on thier names all it says is loading avatar and it never loads. The TS server has custom icons and like i said i was able to view them before but now i cannot. any solutions?
    i have the latest version of TS installed and all my drivers are up to date.

    I am running 64bit win 7 ultimate, with an NVIDIA 9800 GT video card.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Be sure that the file transfer port is not blocked by your firewall.

  3. #3
    Join Date
    February 2010
    Location
    at home
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by florian_fr40 View Post
    Hello

    Be sure that the file transfer port is not blocked by your firewall.
    And which port should that be?

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    By default the 30033 port.

  5. #5
    Join Date
    October 2010
    Location
    Connecticut
    Posts
    5
    Opened up my ports from my norton firewall restarted my computer and it still says that it cant find the icons or avatars

    i still get this error

    <17:01:11> file not found (/icon_2063639439)

    and it appears for each icon that cannot be loaded

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Quote Originally Posted by aleezy View Post
    <17:01:11> file not found (/icon_2063639439)
    Check the icons are in Remote.

  7. #7
    Join Date
    October 2010
    Location
    Connecticut
    Posts
    5
    in Remote?

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Right click on the Server_name, in the Channels_Tree > View Icons > ...

  9. #9
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    @Jordi.
    This bad way. On server icon window you can't view the icon name.

    @aleezy
    To my understanding, you have only reinstall the computer where is your ts3 client. No changes on ts3 server side ?

  10. #10
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    @ florian

    1- My intention is to test if in Remote, there are icons or not?
    2- If not, upload, of course.
    3- If yes, re-allocated in permissions.

  11. #11
    Join Date
    October 2010
    Location
    Connecticut
    Posts
    5
    nope no changes i reinstalled the program the way i normally wouldve and there cant be any server changes because it works on my other computer

  12. #12
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    There seems the icon files was deleted on your server.

    You must check i_icon_id on each server channel group, channel and user.
    Last edited by florian_fr40; October 28th, 2010 at 03:53 PM.

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Can someone else see the icons and avatars?

    your problem sounds like
    a) Someone deleted the icons and avatars from server directory or per icon manager
    b) The Quota for filetransfer has been reached
    c) The filetransfer port is closed

  14. #14
    Join Date
    October 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1
    I am having an issue in which my primary server i connect to wont allow me to set my avatar...error says selected avatar image too large, max size allowed 0kb. I can set an avatar on different TS servers but not my own....I have tried everything....Any possible solutions?

  15. #15
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    @Rvidia

    Check the i_client_max_avatar_filesize permission in your server group.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Avatars stuck forever on "Loading" image.
    By Vael Victus in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 10:20 AM
  2. Icons not loading?
    By TDooG in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: December 22nd, 2014, 11:28 AM
  3. Icons not loading
    By jossei666 in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: July 1st, 2013, 12:54 PM
  4. Problems with loading Avatars and Files
    By Holycow in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: April 3rd, 2012, 09:42 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: December 18th, 2011, 01:54 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •