Forum

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
  1. #46
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Post 1 had all informations to solve it.
    Let me show you the way http://forum.teamspeak.com/showpost....8&postcount=28

  2. #47
    Join Date
    October 2010
    Location
    usa
    Posts
    1

    Voice Activation in Beta 35

    It seems that the voice activation in Beta 35 does not work, plain and simple. No matter what adjustments are made it does not work for me. The PTT does work. This is a bug in the system that TS will have to correct.

  3. #48
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143

  4. #49
    Join Date
    November 2010
    Location
    UK
    Posts
    5
    Hi,
    I've tried that fix and unfortunately it is not working. I'm finding that no matter how many times I uninstall TS3 it still saves all my settings, and I've deleted the file from User\AppData. I've tried using the earlier version as well but it is also picking up the saved files from previous installs as it still has all the servers saved and settings saved, down to my volume settings.
    Any help would be appreciated.

    OD.

  5. #50
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Your config files are saved under
    C:\Users\<usernamehere>\AppData\Roaming\TS3Client

    You can reach this folder with keys Win + R > %appdata% > OK

    or
    C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client\config


    You should try to remove all devices from Saitek and does your Voice Activation work with client beta 32?
    http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/beta-32/

  6. #51
    Join Date
    November 2010
    Location
    UK
    Posts
    5
    Hi,
    thanks, I found all the files and had removed them.It did initially work with Client 32 but not anymore. It always used to but I'm now somehow getting the same problem with that, which is a bit weird.

  7. #52
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Client 36 will fix this problem.

    The broken hotkeys will be flagged as ""Invalid or broken action" and won't cause problems again. They can be deleted.

    And you will be able to set all hotkeys in Setup Wizard again, without any problem

  8. #53
    Join Date
    October 2010
    Location
    spokane, WA
    Posts
    1

    Wink Possible fix for the voice activation issue

    I battled with the voice activation issue after updating. Might have found the issue (it was the problem for me anyway).
    Go to settings>options>captiure>capture device
    What I noticed is that it was on a windows defualt for the headset that I used. Change the capture device to the item you are using (my equipment is a Microsoft Lifechatx3000), select it, and test it right there in the box. Worked perfectly.
    Hope this works for you....

    Piper

  9. #54
    Join Date
    August 2011
    Posts
    2
    I have same problem. and i delete hotkey. restart TS create new hotkey,
    but this not work on me.

    please help. thaks

  10. #55
    Join Date
    August 2011
    Posts
    2
    is not work for me. i dont activate push to talk. i check way1 and way2.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. License expired after Update today
    By Galandriel in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: November 25th, 2013, 09:06 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: September 17th, 2012, 08:51 PM
  3. [Resolved] Bug in today's update 14996
    By Failure in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: August 24th, 2011, 08:40 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: May 11th, 2011, 12:35 PM
  5. Replies: 47
    Last Post: November 1st, 2010, 09:43 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •