Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    October 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    4

    Solved [Solved] Having a hard time installing the server....need help!!!!! please!!!!

    Hello,

    I am trying in install TS3 to my server as a non profit liscense. I have a linux server and I am using Putty as an interface from Windows. when I try to start, or initialize the INI file I get this error message....."error while loading shared libraries: libstdc++.so.6: cannont handle TLS data" I checked with my server company and they said something about alot of dependencies need installed. Does anyone know what ones I need and where to get them? I have Prohosters/Carpathiahost VPS Bronze Linux PLESK server.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    New Jersey USA
    Posts
    77
    Login as root and type this:

    Code:
    yum -y upgrade
    Then hit enter.

  3. #3
    Join Date
    October 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    4
    that did not work. I do not know linux. I am a windows user using a linux server.

  4. #4
    Join Date
    October 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    4
    that did not work. I do not know linux. I am a windows user using a linux server.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    What is your linux distribution (or linux version) ?
    (yum is for linux centos).
    Last edited by florian_fr40; November 1st, 2010 at 11:09 AM.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Good old Germany
    Posts
    222
    Hi,

    if you are using Debian use "apt-get install gcc" without "".

    On this packet you have all libs there you need.

    Cheech

  7. #7
    Join Date
    October 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    4
    I got it to work. i had to upgrade the server to use the centOS for Linux

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: July 13th, 2014, 12:09 AM
  2. [Solved] Clients time out
    By Tomato1109 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2010, 02:53 PM
  3. [solved] So I get this message in my log all the time.
    By T.S. Excreta in forum Client Support
    Replies: 14
    Last Post: August 17th, 2010, 12:32 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2010, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •