Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    April 2010
    Location
    Florida
    Posts
    12

    Server IP 0.0.0.0?

    I am having issues with my mac server. I have DMZ on my server with no-ip.com redirect service. My server is although having issues. Here is the Log. I am running the pre-release because of the server fan issue with beta 29.

    Code:
    2010-11-21 17:34:37.572435|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta30-pre [Build: 12988], MacOSX
    2010-11-21 17:34:37.572903|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-11-21 17:34:37.572965|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-11-21 17:34:37.573230|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2010-11-21 17:34:37.580166|INFO    |SQL           |   | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-11-21 17:34:37.595304|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2010-11-21 17:34:37.624734|INFO    |FileManager   |   | listening on 0.0.0.0:30033
    2010-11-21 17:34:37.699451|INFO    |VirtualServer |  1| listening on 0.0.0.0:9987
    2010-11-21 17:34:37.700927|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1, 
    2010-11-21 17:34:37.701404|INFO    |Query         |   | listening on 0.0.0.0:10011
    ^C2010-11-21 17:34:40.760161|INFO    |ServerMain    |   | Received signal SIGINT, shutting down.
    2010-11-21 17:34:40.888674|INFO    |VirtualServer |  1| stopped

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    What error are your receiving? Is it that the server doesn't start or something else?

  3. #3
    Join Date
    February 2008
    Location
    NYC
    Posts
    35
    This log file looks fine with the exception that you don't have a valid license key.

  4. #4
    Join Date
    January 2011
    Location
    US
    Posts
    260
    0.0.0.0 means it binds to all available IPs if I remember correctly. It doesn't not indicate an issue unless you want TS3 to bind to a specific interface (for example, you only want your TS3 to work on LAN but not WAN if you have 3 interfaces: IO/LAN/WAN, you can assign a non-0 ip address so it will bind only to that address instead.).

    P.S.: Why are u running Beta30-prerelease? There's a new version of Beta30: build 12998.

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,793
    Quote Originally Posted by copper View Post
    P.S.: Why are u running Beta30-prerelease? There's a new version of Beta30: build 12998.
    Look at OP date....

  6. #6
    Join Date
    January 2011
    Location
    US
    Posts
    260
    Heh. I didn't see that. I see someone bumped up an old thread. That's why it appeared to be new. xD My bad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •