Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404

    Solved [no BUG] i_group_sort_id doesn't work as expected.

    Hi,

    I set i_group_sort_id for my primary groups but some of my group with no sort setting is appeared in the middle of the sorted list. Please see attachment. (red number -> i_group_sort_id)
    Last edited by Slater; November 24th, 2010 at 03:26 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    It's normal, when you unsed the i_group_sort_id, the default group ID will be used to create the list.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404
    You are wrong, groups with empty i_group_sort_id are inserted into the sorted list. (between 10 and 11, between 11 and 12.
    Last edited by Slater; November 24th, 2010 at 03:35 PM.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Look my picture

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404
    I see the point now. Man, we have a totally wrong conception here I think.
    Request: please list the groups by used i_group_sort_id first, and after them list all the groups by Group ID where i_group_sort_id is empty.
    OR: please set i_group_sort_id for every new groups at creation (highest sort_id + 1) . Is it possible?
    Last edited by Slater; November 24th, 2010 at 09:12 PM.

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Slater we have a wanted behaviot here and it is not planed as default permission (sry)
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mic doesn't work at all
    By MikeBrown in forum macOS
    Replies: 0
    Last Post: August 26th, 2014, 01:07 PM
  2. [Resolved] NPL doesn't work?
    By ItsJustBjarn in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: August 30th, 2013, 09:25 AM
  3. [solved] Silly question about i_group_sort_id
    By }SoC{ Lazer in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: November 11th, 2010, 06:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •