Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Razer Megalodon

  1. #16
    Join Date
    December 2010
    Location
    UK
    Posts
    13
    oh and just to mention

    if i disable the mic to the razer and use my other mic which is a 3.5 jack connect, its perfect, no echo at all.

    which is why it leads me to it being a usb related prob

  2. #17
    Join Date
    April 2004
    Location
    CT
    Posts
    93
    what is your default playback in win7 sound playback properties, what is the default record?

  3. #18
    Join Date
    December 2010
    Location
    UK
    Posts
    13
    well atm the default recording device is my normal mic, like ive said i have disabled the mic to the razer, but obviously make that the default when i'm trying to test it out

    same with my playback devices, i make the razer default when im gaming and then make my normal desktop speakers default when im listening to my music etc.

    Also would like to mention this
    when trying to get it to work right last night with my m8, i put it on voice activated. When he would talk my mic would pick it up and activate my voice, my light comes on.

    and if i mess about with the reduce echo in TS3, i have to put it like on 30db from my mate not to hear any echo. Problem with that is, if im talking or my light is on, it really reduces the level of their voice and can hardly hear it, so not really a solution.

  4. #19
    Join Date
    December 2010
    Location
    UK
    Posts
    13
    any more info please chaps?

  5. #20
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Please re-test with the RC1 pre-release client on Windows:

    http://forum.teamspeak.com/showthrea...le-for-testing

  6. #21
    Join Date
    December 2010
    Location
    UK
    Posts
    13
    hmmmm

    i've read through that thread...but im concerned

    would this throw up more problems than what i got now?
    ppl do seem to be having other issues with it

  7. #22
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Well... it's a pre-release but it would be good to know if it's working with your headset. You can downgrade back to beta36 at any time if you're having major problems.

  8. #23
    Join Date
    December 2010
    Location
    UK
    Posts
    13
    ok i'll try it out

    if only to give you feedback

    i'll post back

  9. #24
    Join Date
    August 2012
    Posts
    1
    Try turning off Automatic Voice Gain Control in the capture settings, helped avoid some of the feedback sounds for me.

  10. #25
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,260
    This thread is old and outdated
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2014, 12:24 PM
  2. Razer Megalodon's microphone
    By anumaz in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: October 5th, 2012, 12:03 AM
  3. Razer Megalodon Probs
    By Chocokid in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: August 22nd, 2011, 10:24 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: July 7th, 2011, 06:43 AM
  5. razer megalodon notm work on ts
    By gutbrennbar in forum Client Support
    Replies: 8
    Last Post: July 13th, 2010, 08:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •