Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    February 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    27

    Maximum amount of clients reached

    One of our members just had something odd going on.

    Our TS3 server was empty, but he got the message Cannot connect to server because the maximum amount of clients is reached.

    Anyb ody got any ideas why this can be?

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Check in:
    Tools > Edit Virtual Server > MaxiUsers = ???

    Maybe your problem is here.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Remember to look at reserved slots.

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    He said the server was empty though so unless his entire server was reserved slots and this user was not able to use one I don't know why the user would get that error. Is it working correctly now metalappie? If the user gets this again have them create a new identity and see if they still get the same error.

  5. #5
    Join Date
    February 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    No reserved slots on our server. And yeah, it's working correctly because others could connect just fine. I think the guy made a typo or something.

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,512
    I think he just connected to the wrong server.
    Have you seen the log and compared the address?

  7. #7
    Join Date
    January 2011
    Location
    wis
    Posts
    2

    i have the same problem

    Connection failed because the server reached its maximum amount of clients. thats the error i get this is too ts30.bargainvoice.com port 7400 i would love some help thanks

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,512
    Maybe someone or the hoster has set it to 0, because it wasnt payed, or somebody pleayed with it.

    Try this: Login into the querry and type this

    Code:
    login serveradmin yourpasswordhere
    use 1    <<< your server ID
    serveredit b_virtualserver_modify_maxclients=1

  9. #9
    Join Date
    January 2011
    Location
    wis
    Posts
    2
    i was talking in game to other peeps on it so it is still up and they got in no problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: February 29th, 2016, 09:20 PM
  2. channel reached its maximum amount of clients.
    By Vossik in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: May 18th, 2014, 10:12 PM
  3. maximum amount of clients
    By bgd01 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: November 7th, 2011, 09:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •