Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    January 2011
    Location
    UK
    Posts
    2

    Can't Connect to Running Server

    Just took the server down for a restart last night and I couldn't get it back up. Occasionally the teamspeak disconnects us, but I think this is due to our crappy datacentre more than the program itself, so this time i tracert the url and it came back positive.

    So I decided to reboot the server. Since rebooting nobody can connect.

    The log reads:

    GNU nano 2.0.7 File: logs/ts3server_2011-01-09__10_18_19.565029.log

    2011-01-09 10:18:19.567349|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta31-pre [Build: 13154], Linux
    2011-01-09 10:18:19.568548|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2011-01-09 10:18:19.568605|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2011-01-09 10:18:19.571353|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2011-01-09 10:18:20.940337|INFO |SQL | | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2011-01-09 10:18:20.991754|INFO |SQL | | updated permissions to version 11
    2011-01-09 10:18:21.010280|INFO |SQL | | updated permissions to version 12
    2011-01-09 10:18:21.391827|INFO |Accounting | | Licensing Information
    2011-01-09 10:18:21.391908|INFO |Accounting | | type : Non-profit
    2011-01-09 10:18:21.391976|INFO |Accounting | | starting date : Fri Aug 27 00:00:00 2010
    2011-01-09 10:18:21.392011|INFO |Accounting | | ending date : Sat Aug 27 00:00:00 2011
    2011-01-09 10:18:21.392038|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10
    2011-01-09 10:18:21.392063|INFO |Accounting | | max slots : 512
    2011-01-09 10:18:21.418852|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2011-01-09 10:18:21.476568|INFO |VirtualServer | 1| listening on 0.0.0.0:9987
    2011-01-09 10:18:21.571094|INFO |VirtualServer | 2| listening on 0.0.0.0:9988
    2011-01-09 10:18:21.571969|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2011-01-09 10:18:21.573322|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011
    I then try to connect with a client and nothing happens to the server, it just reads connection failed. However I can ssh to the server from this address.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Hello

    Do you have a firewall on this server?
    Do you tried to shutdown it?

  3. #3
    Join Date
    January 2011
    Location
    UK
    Posts
    2
    Hey florian, Just talked to the provider, they've blocked UDP access so this is why nobody could connect. All sorted now, thanks anyway

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6,310
    Quote Originally Posted by MattieTK View Post
    Hey florian, Just talked to the provider, they've blocked UDP access so this is why nobody could connect. All sorted now, thanks anyway
    I never understand why a provider block something without any information message....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server is running but can't connect
    By Asyndeton in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: October 21st, 2014, 07:56 PM
  2. Server running but can't connect
    By Numens.de in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: April 3rd, 2012, 08:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •